IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тъмнокож твърди, че е син на Бил Клинтън, иска да опознае баща си

13 октомври 2016 11 40

Майка му е била проститутка, докато Клинтън е бил губернатор

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Тъмнокож жител на щата Арканзас твърди, че е син на бившия президент на САЩ Бил Клинтън и разказва за живота си пред Daily Mail.

30-годишният Дани Уилямс признал, че неговата майка, която работила като проститутка, е имала 13 срещи с политика през 1985 г.

Жената забременяла и родила дете с по-светла кожа от своята. Тогава тя решила, че баща на сина ѝ бил именно Клинтън.

По думите на Уилямс, той искал да опознае баща си. Изданието отбелязва, че много жители на Арканзас също смятат, че Дани е син на Клинтън, който през 1983-1992 г. бил губернатор на щата.

Също така Daily Mail пише, че американецът е бил отведен в дома на Клинтън да се запознае с него, но там е била жена му Хилари, която според Уилямс, е затръшнала вратата пред детето.

Снимка: Facebook

През 1999 г. Дани за първи път казва публично, че Клинтън му е баща. Въпреки това медиите съобщават, че Бил се е съгласил да му се направи ДНК-тест, за да се потвърди бащинство, но резултатът бил отрицателен. Дани от своя страна отрича някога да е правил такива тестове.

През декември 2015 г., Уилямс създаде страница във Facebook, където слага колажи за сравнение на външния му вид с Клинтън.

Бил и Хилари Клинтън се ожениха през 1975 г. 5 години по-късно на двойката се ражда дъщеря им Челси.

Президентският мандат на Бил Клинтън (1993-2001) бе съпроводен от сексуални скандали, като сред най-големите бе романът на държавния глава със стажантката в Белия дом Моника Люински от 1998 г.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

Жибор ( преди 7 години )
Приличат си като две капки вода :))
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар