IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичният ви хороскоп

17 октомври 2016 11 00

Какво ви очаква за периода 17-23 октомври

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Вижте вашия седмичен хороскоп за периода 17-23 октомври, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Девизът ви през тази седмица е: „трудолюбие и саможертва“. Много хора ще ви търсят за съдействие. Не отказвайте. Близките ще имат нужда от вниманието ви. Не ги пренебрегвайте. Задачите ви в повечето случаи ще са спешни. Не се изнервяйте. Скоро ще установите, че е имало смисъл да си наложите такъв строг режим. Желанията ви ще се осъществяват по-лесно от всякога.

Телец

Никакви рискове и авантюри. Откажете се от идеята, че нещата ще се случват лесно и без усилия. Напротив, бъдете крайно наблюдателни, крайно организирани и крайно предпазливи, ако искате да се справите с актуалната си работа и да си осигурите достатъчно време за развлечения.

Близнаци

Убедителни сте и в състояние да си осигурите съдействие за всяко свое хрумване. Нещата ще ви се случват лесно, но не си мислете, че това е въпрос на късмет. Действайте разумно и се възползвайте от най-сигурния си талант – умението да общувате. Преценявайте контактите и отделяйте време за онези от тях, които със сигурност ще са ви полезни.

Рак

Ще успеете да стабилизирате финансовото си положение и е много вероятно да се сдобиете с интересна и желана от вас материална придобивка. Желателно е да сте по-активни и решителни в действията си. Ако прекалено дълго обмисляте, ако непрекъснато се съмнявате и търсите чуждо мнение за уреждане на въпроси, свързани само с вас, то бъдете сигурни, че „тъпчете на едно място“ и последствията няма да ви харесат.

Лъв

Предстоят ви важни срещи и е от значение да отделите време за външния си вид. Есента напредва с бавни крачки, помислете за облеклото, прическата, че и за поведението. Не е без значение какво впечатление ще оставите у събеседниците си, а както знаете, че по ума изпращат е вярно, но също толкова вярно е и, че по дрехите посрещат. Ако съчетаете духовното си въздействие с визуалното, няма да съжалявате.

Дева

Ориентирайте усилията си за решаване на практически проблеми. Периодът не е подходящ за изясняване на лични, любовни отношения, за спорове с роднини и за обсъждане на имуществени въпроси. Разпределете времето си така, че да си осигурите достатъчно почивка и най-вече достатъчно сън. Намалете контактите, отдайте дължимото на интелектуалните си необходимости.

Везни

Контролирайте емоциите. Проявете сдържаност, особено когато сте в обкръжението на непознати, с които обаче е възможно да започнете общ бизнес. Някой може да прецени реакциите ви неправилно и да реши, че лошото ви настроение се дължи именно на него (нея), което ще се отрази негативно на съвместната работа. От друга страна не всички ще са склонни да проявят съчувствие и разбиране към грижите ви. Може да се възползват от факта, че в даден момент сте разсеяни и беззащитни.

Скорпион

Действайте самостоятелно. Никой няма да свърши по-добре работата от вас, така че не търсете помощ и даже се опитайте да отклоните предложенията за съдействие. Постарайте се през повечето си свободно време да сте у дома, с близките или поне в компанията на хора, с които ви е спокойно. Може би е време да прекратите някои връзки, които не само ви натоварват, но и се отразяват негативно на енергетиката ви.

Стрелец

Във ваша полза е да отрегулирате присъщата си стремителност. Не се хвърляйте прекалено енергично към реализацията на хрумванията си, защото те ще са много и разнопосочни и е много възможно докато „гоните дивото да изпуснете питомното“. Подредете задачите и ги реализирайте поединично и последователно. Част от преценките ви са изключително погрешни и прибързаните решения ще ви създадат неприятности.

Козирог

Период, изпълнен с неочаквани събития. Всъщност, въпросният период е много благоприятен за вас, защото почти без усилия ще постигате повечето си желания. Но тъй като вие сте свикнали да обмисляте, да подреждате и да постигате нещата с целенасочени действия, то подобна „лесна“ ситуация може леко да ви стресира. Освободете се от песимизма, вярвайте в себе си и се опитайте да осъзнаете, че добрите резултати обикновено са плод на предишната ви упорита работа.

Водолей

Добри резултати в бизнеса, финансовите и семейните дела. Или с други думи казано, почти на всякъде и почти във всичко. Ако се налага да реализирате кратко пътуване, ако сте набелязали да правите важни покупки, да издължите заемите или да започнете нов проект, то всичко това ще се случи в избрания от вас вариант. Професионалните занимания ще погълнат голяма част от времето, но това няма да се отрази негативно на енергетиката ви.

Риби

Главно условие за напредък през тази седмица е да сте стъпили здраво на земята. Постарайте се повече да действате и по-малко да мечтаете. Не отлагайте днешната работа за утре, а още по-малко за в други ден, защото накрая ще се наложи да се справите с „ефекта на снежната топка“, която колкото повече се търкаля по нанадолнището, толкова по-голяма става и ще ви затрупа със силата на лавина.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари