IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Даяна Агрън вдигна хипстърска сватба в Мароко

18 октомври 2016 13 00

Актрисата се омъжи за музикант от групата Mumford & Sons

Снимка: Инстаграм

Снимка: Инстаграм

Даяна Агрън, позната от сериала „Клуб Веселие“ и от филмите „Коза ностра“, „Бурлеска“ и „Аз съм номер четири“, вдигна тридневна сватба в Мароко. Актрисата се омъжи за музиканта Уинстън Маршал от групата Mumford & Sons.

Красивата булка носеше бродирана с пайети рокля от шифон от новата колекция на Валентино, чиято цена е над 20 хиляди долара, но пък не е в традиционния бял цвят.

Първите снимки от сватбата на холивудската блондинка и младоженеца, който е истински представител на течението хипстър, бяха разпространени от гостите на церемонията в Instagram, но с тяхно позволение.

От кадрите се вижда, че младоженците са яздили и камила в традиционен за Мароко ритуал. 30-годишната Даяна и 27-годишният Уинстън Маршал са разменили обетите си в клуба Beldi в Мароко.

Сред гостите се вижда и актрисата Кери Мълиган, която е омъжена за колегата на Уинстън от бандата му, а именно Маркъс Мъмфорд.

Вижте снимки от сватбата в галерията ни!

Снимка: Daily Mail


Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари