IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 21 октомври

21 октомври 2016 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Вероятно ще се наложи да се занимавате с няколко дейности едновременно, но ще имате и нужда от помощ за всички тях. Невъзможността да изберете подходяща тактика доста ще ви обезкуражи и ще затрудни решенията ви.

Телец

Ще попаднете във водовъртежа на събитията независимо дали го искате или не. Актуалните проблеми няма да намерят решение точно днес. Част от ситуациите ще са сложни и е желателно да избягвате преките сблъсъци.

Близнаци

Прекалено сте хаотични. Въздържайте се от спонтанни решения във каквото и да било направление. Личните ви отношения са нестабилни.

Рак

Прекалено сте възприемчиви на външни провокации. Обръщайки внимание на дребните дразнители е възможно „вместо питомното да започнете да гоните дивото“. Ако тази реакция е свързана с личните ви отношения, то резултатите може да се окажат доста неприятни.

Лъв

Напрегнат ден, свързан с дребни, но изнервящи затруднения. Нещо като „препъникамък“ на всяка крачка, особено що се отнася до контактите с държавната администрация. Просто изчакайте, ситуацията ще се успокои.

Дева

Реакциите на събеседниците ви ще са непредсказуеми. Това означава, че трябва да сте готови за гъвкава реакция. Освен това, бъдете предпазливи по отношение на финансите си.

Везни

Според вас, концепциите ви са ясни. Според събеседниците ви, обаче, нещата не са точно такива. На вас определено ще ви е трудно да споделите разбираемо идеите си, така че по-добре изчакайте.

Скорпион

Почти непрекъснато през днешния ден ще попадате в някакви странни ситуации, но най-странното от всичко е, че това ще ви хареса. Или поне ще ви е забавно. А положителният ефект е, че събитията ще се развиват във ваша полза.

Стрелец

Личните и екипните цели може да се разминат в този ден. В едно и също време може да се озовете в ролята и на участник, и на лидер. Не се вживявайте прекалено във втората роля, защото ще претърпите остри критики.

Козирог

Контролирайте емоциите. Дразнителите ще са повече, отколкото очаквате. Преценявайте изказванията си, няма смисъл да доказвате верността на поговорката: „език мой – враг мой“.

Водолей

Изслушайте проблемите на близките си, не игнорирайте тревогите им. Ако те сега се почувстват изоставени в следващия момент вие ще се почувствате така.

Риби

Ще се наложи да приемете някои новости, промени в ежедневието ви. Не зависят от вас и не сте в състояние да ги избегнете. Колкото по-бързо се адаптирате, толкова по-добре.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари