IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 22 октомври

22 октомври 2016 07 00

Какво ви очаква днес?

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята.

Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Не разчитайте на интуицията, ще ви подведе. Не действайте и следвайки единствено логиката. Аргументирайте се с факти, за да защитите позициите си.

Телец

Отношенията с близките ще са леко конфликтни и не са изключени дребни, но изнервящи неприятности. Ако е възможно да си организирате почивка извън дома ще се почувствате много по-добре.

Близнаци

Ще промените някои елементи от ежедневието си по собствена инициатива. Не е изключено съвсем спонтанно да се освободите от някой от вредните си навици. Не споделяйте решението си, ако не сте сигурни в него.

Рак

Подходящ момент да помислите за личните си грешки и да анализирате направеното до момента. Помислете за важните неща в живота си и доколко ги цените, защото не са изключени изненади, свързани с личните отношения.

Лъв

Плановете ви ще се променят поне два пъти през днешния ден. Не са изключени проблеми с КАТ, съседите или други фактори, за които дори не сте предполагали, че са в състояние до такава степен да ви изнервят.

Дева

Ориентирайте усилията си към справяне с физическите дейности. Интелектуалната работа ще е успешна, но свързаната с физически усилия ще е изключително полезна към дадения момент.

Везни

Емоционален ден. С възможности за напредък. Можете да подобрите финансовия или материалния си статус, ако преценявате резултатите в перспектива.

Скорпион

Следвайте собствените си принципи, а не чужди препоръки. Ако в предишните дни са се случили събития, които ви изненадват, затрудняват, създават усещане за несигурност, то днес ще можете да поставите нещата в ред.

Стрелец

Формулирайте целите си и ги следвайте. Преодолявайки препятствията не забравяйте, че има разлика между факт, събитие и личност. Следвайте общочовешките ценности.

Козирог

Отчайващо е, но днес ще се наложи да се занимавате предимно с организационни въпроси. Като основно ще са свързани с роднините ви, което означава, че ще са ви доста досадни. Е, лошо-хубаво... трябва да се справите.

Водолей

Останете просто със себе си. Днес с каквото и да се захванете няма да се получи така, както очаквате и за да избегнете изтощението, трябва да се отдадете на реална почивка.

Риби

Прекалено сте емоционални и в състояние да драматизирате дребни неуспехи. Излишно е. Не давайте достъп на външни хора до съкровените си мисли.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари