IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 23 октомври

23 октомври 2016 07 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

За справяне с конфликтите разчитайте на скритите си таланти и чувство за хумор. Напрежението ще идва основно от близките, но би било жалко да се поддадете на провокациите. Вместо това измислете начин да се забавлявате заедно.

Телец

Спокоен ден, който едва ли ще запомните с нещо изключително. Но за сметка на това пък, ще имате възможност да отдъхнете, да отделите време за любимите си занимания, да се позабавлявате.

Близнаци

Някой ще се опита да злоупотреби с добротата ви. Намалете контактите, дистанцирайте се от опитите да събудят чувството ви за вина и съжаление. Не давайте пари назаем.

Рак

Не е изключено да се наложи да пътувате. Реагирайте бързо, не размишлявайте твърде дълго и бъдете по-уверени по време на делови разговори. Не е изключено да довършите стара задача или да възстановите стара връзка.

Лъв

Занимайте се с благоустройството на дома си. Дори само да разместите мебелите или да направите едно основно почистване ще се почувствате като в нова обстановка. По-добре е да отложите важните решения от финансовата сфера.

Дева

Следвайте творческите си хрумвания. Едва ли ще напреднете в професионалната сфера, но със сигурност ще имате възможност да си позволите интелектуални занимания, които ви изпълват със задоволство.

Везни

Раздразнителни сте и склонни да се конфронтирате с хора, които при други обстоятелства дори не бихте забелязали. Не си правете прибързани заключение. Проверявайте информацията, която ви споделят, за да не станете жертва на интрига между съседи.

Скорпион

Проявете предпазливост спрямо прекалено оптимистични предложения, свързани с работата, бизнеса или финансите ви. Желателно е днес да отделите време и да анализирате получените резултати, както и причините за разминаването с очакванията ви, ако има такива.

Стрелец

Опитайте се да изясните причините за недоразуменията или негативното отношение на близките си. Преодолими са и е във ваша полза да ги изгладите. Не споделяйте плановете си, действайте самостоятелно.

Козирог

Ще се наложи да се включите за решаването на чужд проблем. Преценявайте фактите обективно, контролирайте емоциите и не позволявайте да ви натрапват чуждо мнение. За пореден път ще докажете умението си да се справяте с критични ситуации.

Водолей

Добри новини отдалече или изненадващи гости ще ви зарадват и през целия ден ще сте в оптимистично настроение. Не е изключено да усетите лека отпадналост, въпреки приятните преживявания. Ще отмине бързо, ако си осигурите достатъчно сън.

Риби

Проявете инициатива и действайте самостоятелно. Ако от доста време преценявате, че някаква работа не търпи отлагане, а близките отказват съдействие, то започнете самостоятелно. Със сигурност ще преоценят поведението си и ще се включат.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари