IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 24 октомври

24 октомври 2016 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Просто един обикновен работен ден. Ще се почувствате прекрасно, защото ще се справите с всичко набелязано, при това лесно, бързо и без допълнителни разходи.

Телец

Ще излезе на яве някаква ваша грешка или пропуск. Печелившата стратегия е да заложите на чувството си за хумор и на умението да се шегувате със самите себе си. Така ще успокоите обстановката и ще разполагате с достатъчно време за корекции.

Близнаци

Реагирайте по-спокойно на опитите да провокират емоциите ви. Част от хората ще са просто изнервени и ако се включите в конфликт ще навредите на позициите си.

Рак

Опитайте се да прецените собственото си поведение от различен ъгъл. Убедеността в собствената ви непогрешимост няма да ви създаде нищо друго, освен неприятели. В този момент те са ви най-малко необходими.

Лъв

Занимавайте се със задачите си последователно, спокойно и подредено. Колкото по-малко хаотичност, толкова по-добри резултати. Част от заниманията ще изостанат, но това едва ли ще окаже негативно влияние върху позициите ви.

Дева

Отстоявайте позициите си. Отношенията ще са леко конфликтни, но независимо от всичко се опитайте да запазите спокойствие и да мислите бързо и трезво. Финансовото ви състояние е нестабилно, контролирайте разходите.

Везни

Информация за стар приятел ще ви заинтригува. Може да ви хрумне да се обадите, да се свържете отново. Идеята не е лоша, но преди да го направите помислете и за детайлите, които биха ви разочаровали.

Скорпион

Емоционалното ви състояние е нестабилно. Никак не е трудно човек да ви извади извън релси. Намалете контактите, защото има хора, които биха се възползвали от раздразнителността ви.

Стрелец

С доста задачи ще е свързан днешния ден и с доста контакти. Мнението на част от събеседниците ви ще съвпада с вашето, но идеите им за реализация на едно или друго няма да ви харесат. От вас зависи да успокоите обстановката и да предложите разумни решения.

Козирог

Не е желателно да тръгвате на път, още по-малко на дълго разстояние. Отложете го, ако не е спешно. Не са изключени инциденти или стресова ситуация, от която трудно ще се отърсите.

Водолей

Оптимистичното ви настроение е заразително, а чувството за хумор – неустоимо. Все пак бъдете умерени в шегите си. Не всички притежават умението да се забавляват за своя сметка.

Риби

Спазвайте правилата. Ако имате намерение днес да уговаряте сделка или да подписвате дългосрочен договор, то запознайте се с условията много подробно. Всяка грешка или пропуск ще е за ваша сметка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари