IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Защо жените пъдят мъжете от спалнята

25 октомври 2016 15 00

Хъркане и болест са сред най-честите причини

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Заболяването и хъркането се оказват най-честите причини, заради които жените пъдят от домашната постеля своите половинки, пише в. „Дейли експрес“.

Изданието се позовава на резултати от проучване, провело се във Великобритания. То било поръчано от производители на мебели и подови настилки. От допитването се разбира още, че дългогодишните партньори са по-склонни да остават сами в спалнята, отколкото двойките, при които връзката е от скоро.

Според изследването, 20 процента от жените не желаят да бъдат смущавани по време на сън от кихащи и кашлящи хора около тях. Затова и често съпрузите им биват изпращани да спят на дивана в хола.

Представителите на нежния пол също така предпочитат усамотяването в спалнята при бременност и ако мъжът им е прекалил с алкохола.

Специалистите също така твърдят, че дамите държат повече на съня си от силния пол и затова те са по-безцеремонни в желанието да го съхранят спокоен и необезпокояван.

Така двойно повече мъже, отколкото жени признават, че са били прокуждани от спалнята. Също така става ясно, че повече от една трета от британците спят на дивана поне веднъж седмично.

Десет на сто от анкетираните признават, че това им се случва всяка нощ.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

А ( преди 7 години )
извод ( преди 7 години )
Британците живеят твърде натясно или неподходящо обзаведени, след като нямат даже едно допълнително легло. Никой гост не може да пренощува, къш на хотел! Били напреднали. Вятър!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар