IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 26 октомври

26 октомври 2016 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Дистанцирайте се от хора, които ви създават неприятни емоции. Пестете си енергията и ориентирайте вниманието към изглаждане на личните отношения и преодоляване на стари грешки. Ще е полезно.

Телец

Не залагайте прекалено много на новите познати. Наблюдавайте реакциите им, някой ще се опита да прекрачи границата на деловите отношения. Не го допускайте. Професионалните задачи ще ви се получават много лесно.

Близнаци

Творческият ви потенциал е силен. Експериментирайте, създавайте, комбинирайте, използвайте нестандартни методи на работа. Ако не ви мързи имате реалната възможност да напреднете много.

Рак

Постарайте се да уредите съществуващите задължения. Работоспособност не ви липсва, ако реагирате и достатъчно уверено, то едва ли нещо би ви затруднило.

Лъв

Намалете темпото. Разпределяйте силите си равномерно. Редувайте работа с почивка, ограничете контактите. Опитайте се вечерта да организирате някакво импровизирано тържество за близките си, ще се почувствате прекрасно.

Дева

Преди да убедите околните в приложимостта на дадена идея е желателно да убедите себе си. Ако не сте сигурни, че ще осъществите замислите си самостоятелно, то по-добре не се захващайте. Фактът, че една идея е натрапчива съвсем не я прави ефективна.

Везни

Отделете време за здравето и външния си вид. Добра идея е да проведете кратък курс на гладуване или просто да преминете на разтоварваща диета. Резултатите ще надминат очакванията ви.

Скорпион

Прекалено сте ентусиазирани и ви е трудно да контролирате емоциите си. Желанието да споделите и обсъдите проектите си не е добра идея. Вероятността да попаднете на недобронамерени събеседници не е за пренебрегване, така че проявете предпазливост.

Стрелец

С приятна изненада или с добра новина ще започне днешният ден. Ще ви зареди с прекрасно настроение и всичко ще ви се получава много лесно. Работата ви ще получи висока оценка.

Козирог

Обстановката на работното място може да се окаже доста напрегната, колегите да капризничат и всеки да „дърпа чергата към себе си“. Не се опитвайте да въдворите ред, ако никой не ви е помолил за това. Само споделете мнението си достатъчно категорично, който иска, ще ви чуе.

Водолей

Въздържайте се от необмислени решения и импулсивни изказвания. Имате желание да се справите с много работа, но не всичко зависи от личните ви действия. Съобразявайте се с възможностите на останалите, за да напреднете със своята работа.

Риби

Постарайте се да търсите позитивното начало дори в занимания, които принципно не ви харесват. Досадните неща често се оказват полезни, но досадните хора – никога, така че преценявайте контактите си много критично.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари