IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 28 октомври

28 октомври 2016 05 44

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Олег Попов, Tialoto.bg

Снимка: Олег Попов, Tialoto.bg

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ролята ви днес ще е изцяло обединяваща. Възможни са разногласия в колектива. Действайте решително, убедително и гъвкаво. Постарайте се да дадете обективна преценка на приоритетите, колегите ви ще я приемат.

Телец

Намалете инициативата и претенциите. Имате нужда от помощ за решаване на сложен въпрос (юридически, медицински или от друг характер) и ще я получите само, ако помолите по подходящ начин.

Близнаци

Имате добри възможности за напредък, стига да не рискувате и да спазвате стриктно задълженията си. Не са изключени проблеми в личните отношения провокирани изцяло от прибързаните ви действия или изказвания.

Рак

Някой ще се опита да наруши личната ви територия и това много ще ви ядоса. Отстоявайте позициите си, но по възможност без прояви на агресия.

Лъв

Ще постигнете целите си, но както се казва по „втория начин“. Вместо да минете по „прекия път“ ще се наложи да изберете по-сложен вариант. За сметка на това пък, резултатите ще ви окуражат.

Дева

Не са изключени допълнителни приходи, при това съвсем изненадващо. Ще са в резултат на експеримент или на смелостта ви да приложите някакъв нов метод на работа. Вероятно ще се справите с решаването на жилищен или имуществен въпрос.

Везни

Успешен ден, но напрегнат. Събитията ще се развиват с шеметна скорост и ще се налага да реагирате гъвкаво, за да се „впишете в ситуацията“. Накрая може да сте уморени, но ще сте доволни.

Скорпион

Непрекъснато някой ще ви се противопоставя. Първоначално няма да разберете защо се случва това, но ако наблюдавате внимателно събеседниците си ще разберете много. Например, кой се опитва да ви пречи, кой създава интриги за вас и на кого изобщо не бива да разчитате.

Стрелец

Нищо впечатляващо няма да се случи днес. Обикновен ден, може би дори скучен. Ако не си създадете някакво развлечение даже няма да има с какво да го запомните. Но пък енергетиката ви ще остане стабилна.

Козирог

Следвайте принципите си, но без да навлизате в чужди територии. Ще се натъкнете на спорни ситуации. Търсете разумен компромис.

Водолей

Ситуацията е благоприятна. Потърсете баланс между инициативата и интересите, задълженията и възможностите. Ако някоя от задачите ви звучи прекалено сложно, то значи че ще е по-добре на този етап да я отложите.

Риби

Обективните факти може да се разминат с принципите ви. Трябва да изберете дали да спазвате правилата или да удовлетворите чуждите очаквания. Мислете не само за себе си, а и за близките си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари