IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Люси втален по бутиците, свали 80 кг за 6 месеца

2 ноември 2016 12 40

Режисьорът вече не пазарува в магазини за гиганти

Люси втален по бутиците, свали 80 кг за 6 месеца

Само за няколко месеца режисьорът Люси Иларионов направи пълна промяна на живота си, Промяна, която премина през физическа трансформация.

Той е неузнаваем и видимо в ново тяло. Десетките килограми наднормено тегло сякаш са се изпарили и от някогашната му осанка няма и спомен.

Преди половин година Люси се подложи на операция в турска болница, а след това няколко месеца бе подложен на диета и въобще на нов начин на живот.

Резултатът? Той бе изловен от папараци да пазарува нови дрехи, но този път локацията не беше някой от магазините за гиганти, а моден бутик в София.

Люси на воля мереше вталени дрешки пред одобрителния поглед на половинката му – певицата Ани Хоанг.

Допреди шест месеца Иларионов тежеше над 185 кг. С днешна дата се вижда, че теглото му е с близо 80 кг по-малко.

Отличните резултати са в следствие на коремната операция, която му направиха специалисти в болницата в Анкара. Благодарение на нея, режисьорът придоби буквално стомах като на бебе и потисна апетита си към обилното хранене. В свои интервюта Люси призна, че се е подложил на тази интервенция и поради ред болести, които го налегнаха заради наднорменото му тегло. Сред тях е и диабет.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари