IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

4 знака, че не сте влюбени в гаджето си

5 ноември 2016 16 15

В отношенията ви има харесване и уважение, но не и любов

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Любовта е... химия, а липсата на въпросната химия в любовните отношения може да унищожи всяка връзка, дори тази за която всички смятат, че има бъдеще.

Именно липсата на тази специфична искра между партньорите, може да им попречи да изградят по-здрава основа на тяхната връзка. Понякога е без значение колко много харесвате личността на даден човек, защото ако той не ви привлича физически, нищо добро не ви очаква.

Липсата на етапа с влюбването в една връзка, в даден момент може да се окаже доста разочароващо за някой от двамата.

Всеки един от тях може да осъзнава, че е попаднал на идеален, супер свестен и добър партньор, но дълбоко в себе си да знае, че ще му коства усилие, за да остане с този човек завинаги.

Ето и четири изключително важни признака, че не сте влюбени в гаджето си, въпреки че го харесвате и уважавате безкрайно:

1. Задържате дъха си, когато той/тя ви целува

Ако осъзнаете, че не обичате много-много да се целувате с гаджето си, то това не е добър знак. Може проблемът да не е в лошия дъх на половинката ви или в самата техника на целувката, но пак нещо да не е наред.Вероятно става въпрос именно за липса на химия помежду ви. Все пак не можете да бъдете с човек, чиито целувки не понасяте.

2. Нямате желание за твърде редовен секс с гаджето

Ако с този човек сте заедно отскоро, вие би трябвало все още да сте в ненаситната фаза, в която не ви се става от леглото. Ако обаче усещате, че нямате голямо желание за секс с гаджето и сте готови за това, само след употреба на алкохол, то компромисът от ваша страна е твърде голям. Очевидно е, че не усещате физическо привличане към този човек.

3. Ароматът на половинката не ви е приятен

Ако човек наистина има сексуално привличане към партньора си, той се възбужда от неговия специфичен аромат. Не става въпрос за това да харесва парфюма му/ѝ или мириса на кожата му/ѝ. Вие трябва да се опиянявате от феромоните, излъчвани от гаджето ви, а не да не понасяте тази негова/нейна естествена миризма.

4. Не се стараете да покажете най-очарователната си страна пред гаджето

Ако покрай този човек не се стараете да покажете най-доброто си „аз“, то значи, че той не провокира желанието ви да му/ѝ се харесате на всяка цена. Ако усещате,че сте в тази връзка от мързел и че в нея по-скоро няма никаква тръпка, това не е добре. По-добре се разделете с този човек, защото безразсъдно залъгвате и себе си и него.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари