IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Британка се излекува от анорексия и показа наднорменото си тегло

16 ноември 2016 08 40

Момичето приканва хората да не се срамуват от външния си вид

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Британка от графство Есекс се излекува от анорексия и публикува свои снимки в социалния сайт Instagram.

23-годишната Меган Джейн Краб показа две свои фотографии, в които се намира в различни пози. На една от тях е усмихната, а на другата се виждат гънките на корема ѝ и няма никакъв грим.

Снимките са придружени с надпис: „Според мен една от тези снимки е красива. Но аз не съм тази, за която си мислите“, пише момичето, цитирано от Daily Mail.

„На снимката, на която съм права, съм спокойна. Доволна от своето тяло и от всяка част по него. Въпреки че цял живот са ме карали да се срамувам от него“, написала още момичето.

Фотографиите по време на болестта на момичето също са публикувани в социалната мрежа. Сега Меган с гордост показва снимките, демонстрирайки своето тяло и начина му на трансформация.

Британката се старае да вдъхнови потребителите да се избавят от комплексите си. Момичето има повече от 318 хиляди последователи в Instagram.

Не за първи път жени приканват хората да престанат да робуват на комплексите си и да показват телата си такива, каквито са. През октомври канадка, живееща в Торонто обедини потребителите в социалния сайт с идеята да демонстрират телата си без да се притесняват от килограмите си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари