IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зодиите говорят: Защо все си ходите с разбито сърце

30 ноември 2016 13 20

Какво не правите както трябва в любовта?

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Обикновено принцесата трябва да целуне няколко жаби, преди да намери своя принц. Има обаче жени, на които всяка следваща връзка приключва с разбити очаквания.

Понякога причината се крие в това, че човек не иска да се поучи от грешките си в любовта, за да направи по-добър избор следващия път.

Всеки човек си има своите силни страни, но и слабости. Понякога именно тези слабости са причина за това той/тя все да страда от разбито сърце. Представителите на различните зодии се справят по различен начин с предизвикателствата в романтичните си отношения.

Ето и каква може да е причината за болезнените ви връзки от миналото, базирайки се на вашата зодия:

Овен

Вашите чести промени в настроението упражняват натиск върху взаимоотношенията ви. Лошо е, ако не осъзнавате, че не всеки човек може да преглътне вашата свръхемоционалност и избухливост и това е причина често да страдате от разбито сърце.

Телец

В началото на връзката си вие го играете незаинтересуван и се държите високомерно и хладно с другия човек. В даден момент обаче, на него му омръзва да ви гони, да ви преследва и да се бори за вниманието ви, и просто си тръгва, разбивайки сърцето ви.

Близнаци

Вие сте супер непоследователна личност и партньорите ви бягат от вас, защото не са убедени, че могат да изградят сериозна връзка с безотговорен човек като вас. Гаджетата ви обикновено късат с вас, преди да имате възможност да им докажете, че могат да разчитат на вас.

Рак

Вашите комплекси и дълбока несигурност ви правят трудни за общуване и потенциалните ви гаджета се отдръпват бързо-бързо. Вие постоянно се нуждаете от внимание и засвидетелстване на обич, а това е досадно.

Лъв

Вие сте по-заслепени от себе си, отколкото от партньора си, и това на него му писва в даден момент. Колкото и да сте очарователни в началото, след известно време гаджетата ви разбират, че вашите арогантност и его им идват в повече, и... ви зарязват.

Дева

Вие непрекъснато анализирате отношенията си с половинката и на нея ѝ става твърде много в даден момент. Гаджетата ви бързо започват да усещат, че не са достатъчно добри за вас, че не могат да живеят според високите ви очаквания, и бягат от връзката, разбивайки сърцето ви.

Везни

Вие сте склонни да отблъснете своя партньор заради ниското си самочувствие и заради вечните си оплаквания. Никой не си търси негативно настроено гадже, което вечно мрънка и се жалва за нещо в живота си.

Скорпион

Вие пазите твърде много тайни от половинката си и тя в даден момент разбира, че никога няма да може да се докосне до истинската ви същност. Доверието е всичко в една връзка – не забравяйте това, иначе ще страдате често от разбито сърце.

Стрелец

Никой не желае връзка с човек, на когото не може да се разчита. Вие сте личност, която дава обещания, които не спазва, а това е доста изнервящо. Вашите гаджета претърпяват няколко разочарования от вас и накрая решават да си тръгнат, преди да е станало късно.

Козирог

Трябва да се научите да приемате хората по-великодушно и с по-безкритичен поглед. Вашите гаджета се чувстват като на изпит с вас, а освен това вие никога не им прощавате грешките. Ако продължите да се държите така ще си останете стара мома/ерген.

Водолей

Вие сте склонни да криете истинските си чувства, в желанието си да изглеждате готин непукист. Затваряйки сърцето си за вашия партньор, вие всъщност го отблъсквате малко по малко. Именно страхът да не ви разбият сърцето е причина все да си ходите с разбито сърце.

Риби

Вие никога не сте напълно удовлетворени от реалността. Постоянно се оглеждате за партньор, по-добър от настоящия си и така губите важните хора от живота си. Ще трябва да промените мирогледа си, ако искате да изградите стабилна връзка, в противен случай ви чака самота.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари