IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Двойка се ожени сред ледовете на Антарктида

30 ноември 2016 17 10

Вижте най-нестандартния сватбен албум!

Снимка: quora.com

Снимка: quora.com

Има младоженци, които не чакат хубавото време, за да вдигнат сватба. Напротив, те са готови да отидат на най-студеното място на планетата, за да се оженят.

Американо-тайванската телевизионна водеща Джанет Хиш се омъжи за британския актьор Джордж Йънг на най-мразовития континент – Антарктида.

Влюбените са станали съпруг и съпруга върху ледник, в непосредствена близост до една колония пингвини.

Красивите снимки показват младоженците в нестандартния им сватбен ден.

Булката обяснява защо в крайна сметка са решили да се оженят в Антарктика с думите: „Аз винаги съм била мечтателка и този път превърнах мечтите си в реалност.“

Снимка: quora.com

През 2011 г. Джанет заминава на командировка в Аржентина и по-точно в Ушуая – най-южният град в света.

В продължение на няколко дни тя се наслаждава на круизните кораби, които напускали пристанището в посока белия, 7-ми континент – земята на пингвините.

„Много исках да се кача на някой от тези круизни кораби или да се скрия някъде на борда. Но уви, това така и не се случи. Няколко години по-късно мама и татко решиха да отидат на круиз до Антарктика със свои приятели и ме попитаха дали искам да се присъединя към тях. Един поглед към разходите за пътуването им ме накара да ги убедя да отменят своите резервации, тъй като бяха твърде скъпи за пенсионери.“

Джанет със своите родители; Снимка: quora.com

В крайна сметка Джанет намира по-евтина оферта и кани и своя любим Джордж да я придружи, въпреки че самият той не бил приключенски настроен и си падал по-скоро по удобствата.

Той от своя страна поканил своите родители на пътуването, с идеята те да се запознаят с родителите на Джанет, тъй като живеели на различни континенти.

В крайна сметка Йънг се пошегувал, че след като ще пътуват в компанията на родителите си, може би е точният момент да се оженят именно на Антарктика. След като двамата обмислили идеята решили да я осъществят.

Снимка: quora.com

Влюбените открили в Google, че има малка църква в Антарктика, на остров „Кинг Джордж“, но тя била руски православен храм.

За късмет Джордж всъщност бил православен християнин и според тях това било знак на съдбата. че трябва да направят сватбата.

Цялата церемония, която се състояла през януари 2015-та, продължила едва около 15 минути.

Джордж с родителите си; Снимка: quora.com

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари