IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 2 декември

2 декември 2016 06 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Следвайте хода на събитията. Вероятно ще се наложи да поемете допълнителни задачи. Не се безпокойте, ще се справите. Точно сега не е време да мрънкате.

Телец

Много е вероятно да получите непредвидени оферти, които при това са доста изгодни и перспективни. В същото време може да ви поискат финансова помощ. Ако е от приятел, не отказвайте. Що се отнася до роднините, то проявете сдържаност.

Близнаци

Спокойно може да заложите на вербалните си способности. Днес събеседниците ви ще се радват дори на незначителен коментар, а какво остава на шеговита забележка. А най-хубавото е, че никой няма да ви търси отговорност за изреченото.

Рак

Личните и финансови отношения ще са конфликтни. Въздържайте се от прояви на ревност и съмнения, от остри изказвания и критики. Що се отнася до общите средства или собственост, то не навлизайте в чужда територия.

Лъв

Трудно ще намерите общ език с роднините, но за сметка на това ще получите перфектно разбиране от любимия човек. Денят е много по-подходящ за реализация на индивидуални, отколкото за колективни задачи.

Дева

Възможни са непредвидени технически проблеми както на работното място, така и у дома. Ако се налага да пътувате и най-вече да шофирате, то проверете автомобила си обстойно. Спазвайте указанията при работа с електроуреди.

Везни

Събитията ще са противоречиви. От вас зависи как ще ги прецените, как ще реагирате и доколко ще се възползвате от възможностите, макар и минимални. Ако не се чувствате достатъчно уверени в себе си, то споделете тревогите си. Вероятно ще намерите правилния отговор.

Скорпион

Лесно ще ви се получават всички дейности, изискващи сръчност и фантазия. Много е вероятно точно благодарение на тях да получите допълнителни приходи. Няма да са много, но ще са окуражаващи.

Стрелец

Следвайте правилата и интуицията си. Много е важно днес да не допуснете грешки, защото дори най-малката ще се окаже фатална. В същото време трябва да се съобразявате и с ресурсите си.

Козирог

Намалете темпото на работното място. Ориентирайте усилията си към решаването на семейните и битови въпроси. Сега сте в състояние да преодолеете сложни битови проблеми.

Водолей

Постарайте се да наваксате липсващите ви познания. Склонни сте твърде ентусиазирано да се хвърлите в нещо ново, но капацитетът ви е недостатъчен.

Риби

Проявете предпазливост, не доверявайте тайните и намеренията си. Следвайте собствените си планове, не позволявайте да ви манипулират заради стари грешки.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари