IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 4 декември

4 декември 2016 08 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще получите нова, интересна и полезна информация, свързана с бизнеса ви или с техника, която имате намерение да закупите. Отдайте ѝ необходимото време, ще си помогнете доста.

Телец

Следвайте общата тенденция и не се натоварвайте с лидерски отговорности. Енергетиката ви е леко нестабилна и е много по-добре за вас да намалите инициативата и да отделите повече време за почивка.

Близнаци

Действайте повече, приказвайте по-малко. Ако сте достатъчно организирани и активни, то днес ще успеете да довършите всички изостанали или изоставени битови задачи и ще се почувствате много спокойни.

Рак

Въздържайте се от любовни авантюри и не експериментирайте с търпението на близките си. Ако днес отделите време за усвояване на информация в избрана от вас област съвсем скоро ще се възползвате от нея.

Лъв

Действайте екипно без да се конкурирате с останалите участници в дадено занимание. Ще се наложи да помогнете на родителите или децата си. Направете го, но се въздържайте от остри критики.

Дева

Грижите днес може да са дребни, но ще са доста. Не е изключено денят да започне с дребна битова авария и да завърши с изненадващо посещение. Ще се справите благодарение на умението ви да разпределяте времето си правилно.

Везни

С физическите занимания ще ви е малко трудно да се справите, но що се отнася до интелектуалните, то там сте най-силни днес. Дайте воля на въображението. Успешно ще приложите нови методи на работа.

Скорпион

Ще се почувствате отлично, ако посветите този ден на семейството или на любимия човек. Организирайте някакво съвместно забавление или разходка. Ще преодолеете съществуващите недоразумения.

Стрелец

Придържайте се към динамичната ситуация, а не към плановете си. Ще се наложи да ги промените няколкократно, но независимо от всичко резултатите ще ви зарадват.

Козирог

Ще се занимавате с нещо ново и непознато. Не е изключено това да е нова техника, която сте закупили скоро или ново увлечение за свободното време. И в двата случая ще сте доволни.

Водолей

Енергетиката ви е стабилна и сте хипер активни. За индивидуални занимания това е добре, но ако действате колективно е желателно да се съобразявате с общото темпо. Опитите ви да изпреварите всички няма да получат одобрение.

Риби

Участието ви в домашните и битови задачи ще погълне времето почти изцяло. Споделяйте мнението си и давайте предложения. Близките ще са много доволни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари