IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичният ви хороскоп

5 декември 2016 11 20

Какво ви очаква за периода 5 - 11 декември

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Вижте вашия седмичен хороскоп за периода 5 – 11 декември, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Активен период, в който ще успеете да довършите повечето от започнатите занимания. Напредвайте, но без да се придържате към девиза: „целта оправдава средствата“. Така или иначе едва ли ще се натъкнете на някакви сериозни затруднения и е желателно да спазвате правилата. Въздържайте се от конфликти с роднини.

Телец

Ориентирайте усилията си предимно към справяне с професионалните задачи. Що се отнася до организацията на битовите въпроси и предстоящите празници, то там проблеми няма да имате. Членовете на семейството и приятелите ще са достатъчно ангажирани и съпричастни към общата цел. Любовните отношения може да са леко дистантни, но ще е за кратко.

Близнаци

Не е подходящо точно сега да си организирате пътуване на далечно разстояние. Въздържайте се от любовни авантюри и финансови рискове. Някой от близкото обкръжение ще ви подведе и разочарова. Събитията ще са динамични и е желателно да разпределяте енергията и времето си оптимално.

Рак

Предстоят ви нови контакти, интересни. Успехът ви през тази седмица зависи от това доколко сте готови да работите екипно. Не бъдете прекалено критични към пропуските на колегите, постарайте се да избегнете конфликтите. Следвайте целите си методично, бъдете сигурни, че каквито и затруднения да изникнат ще се справите.

Лъв

Тенденцията е благоприятна. Ще се справите с всичко започнато. Ще се случат и някои промени, които може леко да ви разтревожат, но не си заслужава да съжалявате за нещата, с които се разделяте. Енергетиката ви е стабилна, действайте с размах и въображение. Отнасяйте се особено отговорно към финансовите въпроси, които предстои да решавате.

Дева

С два въпроса ще се справите лесно: с уреждането на личните отношения и с разпределението на финансите. Убедителни сте и в състояние да получите съгласие от когото е нужно за каквото ви трябва. Не бързайте при решаването на сложните задачи. Осигурете си необходимата информация и потърсете съдействие, ако не сте достатъчно сигурни в себе си.

Везни

Личните отношения ще са леко конфликтни, ако отделяте време предимно за работата и игнорирате желанията на близките си. Вероятно ще се опитат да ви възложат допълнителни задължения. Не бързайте да отказвате, помислете дали ще имате някаква полза, ако приемете. Някои промени от личен характер няма да ви харесат, но е по-добре да не ги обсъждате.

Скорпион

Ще се открие възможност за начало на любовна връзка. Помислете за последствията преди да приемете предизвикателството и да се потопите в авантюрата безметежно. Вероятността всичко да свърши така бурно и внезапно, както е започнало не е за пренебрегване. От вас зависи да си спестите поредното разочарование.

Стрелец

Трудностите, доколкото ги има, няма да са случайни. Те ще са нещо като предупреждение за изостряне на вниманието ви. Контактите ви ще са интензивни и може да уговорите сделки с дългосрочен характер, но за сметка на това ежедневните ви планове почти непрекъснато ще търпят корекции. Вслушвайте се в мнението на приятелите си, тяхната позиция е по-обективна. В личен план не са изключени недоразумения, за щастие, преодолими.

Козирог

В състояние сте да контролирате събитията както в професионален, така и в личен план. През тази седмица контактите ще са интензивни, полезни и резултатите от тях ще са с дългосрочен характер. Резултатите ще ви зарадват и заредят с оптимизъм и самоувереност, което също не е за пренебрегване.

Водолей

Новостите ще са свързани с личните отношения. В професионален план събитията ще са напрегнати. Обмисляйте решенията си много обстойно, защото иначе ще претърпите финансови загуби. Най-добрият начин да се справите със стреса е да отделяте време за спорт.

Риби

Отстоявайте позициите и мислете за авторитета си. Част от събитията или част от резултатите на вашата работа ще са изненадващи, но не изпадайте в паника. Въздържайте се от каквито и да било рискове и бъдете внимателни по време на пътуване, не е изключено да попаднете в произшествие или авария. Не се опитвайте да манипулирате близките си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари