IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 6 декември

6 декември 2016 06 42

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Може да се наложи да промените тактиката или методите на работа. Не е изключено някои срещи или ангажименти да отпаднат, но пък да изникне нещо друго, по-важно. Правете си заключения от контекста на събитията.

Телец

Следете събитията в професионален план. Нищо няма да е сложно или спешно, но ще има доста неясноти, свързани с комуникацията. Следвайте интуицията си.

Близнаци

Съчетайте логиката с интуицията, ако искате да се ориентирате в обстановката. Част от събитията ще изглеждат абсолютно несвързани. Трябва ви допълнителна информация, за да си направите точните заключения, но в момента не разполагате с нея.

Рак

Следвайте въображението си. Ще намерите лесни решения на въпроси, които от доста време ви безпокоят. Предстои ви личен разговор, който трябва да остане в тайна.

Лъв

Почти нищо няма да се случва според първоначалните ви планове, а промените ще са свързани предимно с наличието или липсата на финанси. Въздържайте се от окончателни решения за скъпи покупки или имотни сделки.

Дева

Контактите и разговорите днес ще са от особена важност. Изслушвайте събеседниците си. Изяснявайте детайлите. Не позволявайте да ви налагат темпо на работа, което не ви е по вкуса.

Везни

Отделяйте време и за рутинните задачи. Покрай важните ангажименти може да забравите нещо дребно, но за което ще ви трябва допълнително време. По-добре е да се откажете от публични изяви, не е желателно да привличате вниманието.

Скорпион

Проверете си пощата. Много е вероятно да се наложи да реализирате кратко пътуване, но полезно. В състояние сте да реализирате добри сделки или лични уговорки.

Стрелец

Настроението ви е доста минорно, склонни сте да виждате действителността в по-тъмни краски, отколкото е всъщност. Останете у дома, намалете контактите и не си втълпявайте чувство за вина.

Козирог

Прочетете и анализирайте много обстойно информацията, с която предстои да работите. Ако усещате, че нещо ви убягва, то опитайте се да разберете какво и доколко е важно. Не започвайте нищо ново, ако не сте сигурни в схемата на работа.

Водолей

Намалете темпото. Засега е по-добре да отложите рисковите задачи. Идеята може да е добра, но едва ли ще сте доволни от изпълнението и ще си причините само неприятности.

Риби

Действайте в синхрон с останалите участници. С ежедневните задачи ще се справите перфектно, но новите неща може и да ви затруднят. Не си заслужава да бързате, по-добре е да обмислите работата стъпка по стъпка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари