IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 7 декември

7 декември 2016 06 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Контролирайте емоциите. Ако сте прекалено директни и откровени може да станете жертва на измама или на манипулация.

Телец

Енергетиката ви е стабилна, творческият потенциал – също. Повече действайте, по-малко обсъждайте. Не се захващайте за няколко неща едновременно.

Близнаци

Обстановката на работното място може да е леко конфликтна. Дистанцирайте се незабавно и не позволявайте да ви въвличат в една или друга враждуваща група.

Рак

Част от професионалните задачи ще ви затруднят. Не бързайте с решенията. Консултирайте се с по-опитни от вас или потърсете допълнителна информация. Ако и това не помогне, значи трябва да изчакате.

Лъв

Някой от събеседниците ви ще реагира нервно и агресивно. Емоцията ще е неприятна и ще ви изпълни с тъжни мисли. Действайте самостоятелно, за да избегнете грешки.

Дева

Не си давайте много зор. Даже ако има възможност вземете си почивен ден. У дома ще се наложи да се справите с куп задачи, но резултатите ще ви зарадват.

Везни

Вслушвайте се в събеседниците си. От техните разговори ще намерите лесно решение на семеен проблем или такъв, свързан с роднини. Отделете време за спортни занимания, имате нужда от физическо натоварване.

Скорпион

Действайте предпазливо при уреждане на финансови въпроси. Минимална грешка може да създаде проблеми и да претърпите сериозни загуби.

Стрелец

Дребна наглед случка ще ви върне към миналото. Ще си дадете сметка за допуснати грешки или неправилна реакция, което може да ви натъжи. Уединете се докато осъзнаете причината за тревогата си, след което ще се успокоите.

Козирог

Действайте целенасочено и анализирайте всеки етап от работата си поотделно. Не отказвайте помощ, ако ви помолят. В критичен момент и вие ще получите нужната подкрепа.

Водолей

Доста динамичен ден, в края на който задължително трябва да си осигурите почивка. Най-добре ще е да си организирате кратко пътуване извън населеното място, където живеете – на хижа в планината или в селска къща.

Риби

Ако споделяте всичко, което мислите, може да си навлечете и неприятности. Проявете сдържаност и бъдете готови за компромиси, свързани с личните или романтични отношения.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари