IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията: Какво ви докарва до лудост?

8 декември 2016 13 20

Вижте какво разгневява всяка една зодия най-много

Снимка: Vogue

Снимка: Vogue

Огнените зодии като Овен и Лъв са известни с бурния си, темпераментен нрав. Не само те обаче, са склонни към гневни изблици. Всички зодиакални знаци си имат някакви дразнения (или дразнители), които ги докарват до лудост.

Ето и накратко някои от нещата, които ядосват различните зодии най-много:

1. Овен

Препятствията и фалшивите хора

Хората от този знак са горди и самоуверени и ценят общуването с искрени и откровени личности. Те притежават специален радар за неискрените хора. Лицемерието наистина може да докара до лудост един истински Овен. Той приема това за обида към неговия интелект. Хората от тази зодия мразят да ги вземат за глупаци. Освен това един Овен няма търпение да преодолява препятствия, които го спират да осъществява плановете си. Всички неща, които го бавят и възпрепятстват го вбесяват.

2. Телец

Лошото качество

Телците са хора, които ценят качеството. Те го виждат, чуват, помирисват, усещат. Тези хора са изтънчени и имат високи критерии. Те не обичат калпави услуги, евтини материали, посредствени стоки и т. н.. Тези неща ги обиждат. Телците държат на стойността на нещата и всеки, който се опитва да ги измами ще разяри бика в тях.

3. Близнаци

Отрицателните хора

Близнаците са супер оптимисти, макар да страдат от противоречия на моменти. Иначе те са големи ентусиасти и държат на приятелите и семейството си. Те са склонни да излъчват положителна енергия, която им печели симпатии. Именно затова Близнаците не обичат отрицателните хора, тип енергийни вампири. Те мразят и твърде критичните личности. Близнаците се обиждат от хора, които се опитват да хвърлят сянка върху техните преценки и поведение.

4. Рак

Предателството

Раците са хора, които вземат своите взаимоотношения много сериозно и очакват хората да са лоялни към тях. Ако предадете един Рак, той ще ви намрази от дъното на душата си. Измяната може да доведе човек от тази зодия до ярост и презрение. Един Рак може дори да извърши престъпление от страст, след като разкрие предателството.

5. Лъв

Завистта и злобата

Лъвовете са безмилостно уверени и се смятат за богопомазани. Те очакват хората да им се възхищават и да са великодушни към тях. Ако един Лъв се чувства несигурен или заплашен, че някой иска да му отнеме блясъка, той губи своята толерантност. Под повърхността на своята грандомания, Лъвът е благородна личност. Той се ядосва искрено на хората, които не му мислят доброто и му завиждат, защото той мисли доброто на всички.

6. Дева

Арогантността

Девите са скромни и срамежливи, и все пак са много упорити и критични. Те биха намразили веднага човек, който се опитва да ги срази с голямото си его. Тези хора мразят зрелищните изблици на арогантност, фукането и хвалбите. Те истински се вбесяват от самочувствие без покритие.

7. Везни

Грубостта

Везните обичат хармонията и мразят разногласията. Те знаят формулата, която кара хората около тях да ги харесват: приветливост + увереност + остроумие = харизма. Техният чар е тяхната социална валута, която им осигурява статус, пари, романтика. Затова те мразят, когато грубите, безпардонни хора се опитват да нарушат техния перфектен малък свят. Дисхармонията дестабилизира емоционалното равновесие на Везните и те са готови за революция.

8. Скорпион

Хитростта и подлостта

Скорпионът не е знак, който може да бъде прецакан лесно. Тези хора са мнителни и ако някой се опита да ги мине, те са готови за сурово отмъщение веднага. Хората от вида Хитър Петър не могат да ги подмамят лесно, защото те имат силно развито шесто чувство. Излъганият Скорпион се превръща в смъртен враг, който търси възмездие.

9. Стрелец

Липса на свобода на словото

Стрелците са известни с това, че не си мерят думите. Те са приятелски настроени, забавни и умни, но твърде, понякога болезнено откровени. Те държат да имат свободата да се изразят честно и автентично. Всякакви опити за цензура върху тях, предизвикват техния бунтарски нрав. Стрелецът е широко-скроен философ, който винаги е готов да се бори за правата си.

10. Козирог

Мързелът

Козирозите са работливи. Те инвестират голяма част от времето си в това да постигнат нещо в живота. Те са дисциплинирани и отговорни, затова ленивостта, скатаването и мързелът ги дразнят много, особено ако е за тяхна сметка. Козирозите мразят да бъдат използвани и това може да събуди тяхната ярост.

11. Водолей

Робството

Хората от този знак са бунтари и изобретатели. Те мразят ограниченията и задушаващата среда. Те са склонни към параноя, ако почувстват, че някой иска да им отнеме тяхната независимост и самостоятелност. Всеки опит да ограничите един Водолей ще завърши с неговото бягство презглава.

12. Риби

Критиката

Рибите са чувствителни души, които са склонни към депресия и емоционални сривове. Те живеят във фантазия и идеализъм и често нямат обективна гледна точка за себе си и своя образ. Затова те се гневят на хора, които с готовност и доста нетактично ги критикуват и спукват техния идеалистичен балон. Тяхната ярост може да бъде предизвикана само ако някой умишлено ги нарани.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари