IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 8 декември

8 декември 2016 06 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Доста интензивен ден, изпълнен със срещи и разговори. Не всичко ще е според предположенията ви. Спомнете си полезната английска мъдрост, че няма вечни приятели и вечни врагове, има вечни интереси.

Телец

Ще напреднете, макар с известни затруднения. Идеята е да анализирате затрудненията и да се заемете с най-лесните или с тези, за които можете да си осигурите съдействие.

Близнаци

Любовните отношения ще са свързани с неприятни емоции. Не е изключено да се наложи да направите допълнителни разходи във връзка с уреждането на битов проблем. Не си внушавайте чувство за вина.

Рак

Осигурете си екип от подходящи специалисти преди да се захванете с реализацията на нова идея. В труден момент ще получите помощ от жена. Колкото сте по-склонни да се съобразите с изказаните мнения и предложения, толкова по-лесно ще се справите.

Лъв

Ще можете да се занимавате с няколко неща едновременно, а доколко ще е успешна работата ви зависи от това доколко бързо можете да се „превключвате“ от една тема на друга. Проверявайте обстойно информацията, която ще ползвате в работата си.

Дева

Не залагайте на думата на утвърдени авторитети, а на собственото си мнение, налична информация и донякъде на интуицията си. Действайте с повече въображение и по-малко следвайки утвърдени правила или традиции.

Везни

Много лесно ще се справите с усвояване на нова информация или с непозната работа. Общителни сте и въздействащи, така че ще си осигурите необходимото ви съдействие.

Скорпион

Правете онова, в което сте най-сигурни. Ще имате възможност да напреднете както професионално, така и с публичните си изяви. Възползвайте се, ще ви се получи, ако действате смело.

Стрелец

Контактите ви ще са изключително активни. Подходящо е да подредите плановете си за началото на следващата година и да анализирате ресурсите, с които разполагате. Преценявайте обективно етапите на работа.

Козирог

Приходите в момента зависят от това доколко са надеждни партньорите ви. Ако ви е необходима финансова подкрепа, то ще я получите от по-възрастна жена, която няма нищо общо с професионалните ви изяви.

Водолей

Не се опитвайте да укривате част от приходите си от членовете на семейството. Не е желателно да всявате у тях чувство на съмнение, недоверие или ревност. Колкото сте по-искрени, толкова ще сте по-успешни.

Риби

Някои ваши постъпки ще са обект на критика. Склонни сте да си „затваряте очите“ пред собствените си слабости, което е предпоставка за сериозни проблеми. Не си ги причинявайте.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари