IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как се справяте с тъгата в зависимост от зодията ви

9 декември 2016 13 20

Всеки знак реагира различно, когато е депресиран

Снимка: ABC News

Снимка: ABC News

Ако вярвате в астрологията, значи вероятно сте наясно с общите черти и маниерите на всеки зодиакален знак, особено на своя собствен.

Сигурно знаете отрицателните и положителните характеристики на зодиите, но може би не сте се интересували за това как всеки знак реагира, когато е тъжен и депресиран.

Ето и малко повече по темата:

Овен:

Вие сте импулсивен, енергичен и емоционален по принцип. Когато сте депресиран обаче, вие ставате гневен на целия свят. Винаги сте в опозиция, а от вродения ви ентусиазъм няма и следа.

Телец:

Когато сте тъжен вие се изолирате от целия свят. Ставате апатичен и ви се иска да си стоите само вкъщи и да се тъпчете с храна, дремейки пред телевизора. Вбесявате се от най-малкото нещо.

Близнаци:

Когато сте потиснат, вие изведнъж ставате мълчалив и отнесен – нещо не особено характерно за вас. Вие имате нетърпимост към тъгата и наистина ви е трудно да преглътнете чувствата си.

Рак:

Вие сте супер емоционален по принцип, а когато сте тъжен, сте готов да леете реки от сълзи. Депресията може да ви докара стомашни болки, главоболие или други физически заболявания.

Лъв:

Когато живеете под стрес или сте на ръба на нервна криза вие ставате избухливи и гневни. Когато сте потиснати, вие приличате на уплашено коте-мъченик, което има нужда от грижи и внимание.

Дева:

Когато сте тъжни вие губите своето остроумие и буквално блокирате по време на разговори, като дори избягвате такива. Ставате груби и заядливи към хората около себе си, сякаш те са ви виновни.

Везни:

Тъжни ли сте – започвате да чувствате нестабилна почвата под краката си, ставате безнадеждни. Лесно променяте настроението си и не искате да се социализирате.

Скорпион:

Когато сте потиснати, вие сте враждебни и агресивни. Проявявате силна меланхолия, съчетана с тежка параноя. Най-лошите мисли и сценарии за живота ви, започват да минават през ума ви.

Стрелец:

Когато сте в лош житейски период, вие искате да избягате далеч от целия свят. Ставате изключително сериозни и напрегнати, и сте абсолютно нетолерантни към всички. Тревогите за бъдещето ви обсебват тотално.

Козирог:

Тъжен ли сте – вие губите всякаква мотивация. Започвате да мислите върху живота си и да си правите преоценки. Освен това ставате хипербдителни и мнителни, и вече нищо не може да ви впечатли.

Водолей:

Потиснатият Водолей е неспокоен и мълчалив. Той се опитва всячески да прикрие лошите си емоции, правейки се на щастлив, но въпреки това личи, че мислите му са на друго място.

Риби:

Депресираният човек от тази зодия е склонен към вманиачаване. Той се фокусира върху лошите събития в живота си и забравя всичко хубаво. Той става супер тревожен и меланхоличен.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари