IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 9 декември

9 декември 2016 06 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Организирайте времето си максимално ефективно. Едва ли нещо от днешните задачи ще ви затрудни и, ако не се разсейвате, ще направите много. Може да се каже, че днес работите точно за себе си.

Телец

Ще ви възложат някаква странна задача или ще се наложи да следвате нови правила. Запазете спокойствие и се съобразете със ситуацията. В момента не сте в положение да промените нищо.

Близнаци

Ще получите конкретна помощ за конкретни задачи. Работата ще ви е лесна и резултатите ще ви заредят с оптимизъм. Съобразявайте своите интереси с тези на колектива.

Рак

Ще имате прекрасната възможност да покажете на какво сте способни. Ще се радвате както на популярност, така и на почитатели. Не се възгордявайте, независимо от успехите. Бъдете себе си.

Лъв

Крайният резултат зависи от умението ви да се ориентирате в обстановката. В състояние сте да напреднете със задачи, които от доста време сте „замразили“. Преценявайте ефекта от действията си в по-широк мащаб.

Дева

Непрекъснато ще се натъквате на разни изненади или нещата ще се случват различно от очакванията ви. Някои занимания ще са доста трудни и ще предизвикват отрицателни емоции. Опитайте се да запазите спокойствие.

Везни

Не се набивайте на очи. По-добре е да сте на заден план и да не обсъждате нито днешните, нито дългосрочните си планове. Ще имате възможност да коригирате досадна грешка преди някой да е разбрал за какво става дума.

Скорпион

Не е изключено да направите много полезна покупка, свързана с бита, домашната техника или инструментариума си. Въодушевени от придобивката ще сте в някаква степен разсеяни. Проверявайте си документите, ключовете, парите и ги съхранявайте на подходящо място.

Стрелец

Късметлийски ден, с каквото и да се захванете, ще постигнете неочаквано добри резултати. Ще ви се получат даже дейности, за които изобщо не сте предвиждали да отделите време. Приемете ги като приятна изненада.

Козирог

Ще успеете да обновите обстановката около себе си. При това на местата, където престоявате най-дълго. Ще го направите с малко средства и много вдъхновение, което ще е повод за още по-голяма радост.

Водолей

Действайте по начина, който познавате най-добре. Хубаво е днес да заложите на рутината. Ако балансирате опита с експеримента, то ще успеете да балансирате приходите и разходите.

Риби

Преодолейте инерцията. Ако искате да постигнете нещо ново или нещо повече, то трябва да действате по-смело. Мислете за себе си като за част от общото.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари