IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 10 декември

10 декември 2016 07 51

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще имате възможност да се занимавате с неща, които ви интересуват, но са извън областта на основната ви работа. Излъчването ви е силно, привлекателни сте, което ще стане повод за запознанство.

Телец

Ще си изясните сложна ситуация, при това без никакви усилия. Голямо значение днес ще придобият думите и най-вече обещанията ви.

Близнаци

Не подписвайте договори и не се занимавайте с решаването на финансови въпроси. Ориентирайте усилията си към дейности, за които са необходими физически усилия. Не е изключено да се занимавате с битова авария.

Рак

На преден план ще излезе уреждането на семейни въпроси, които ще са по-важни от приятелските взаимоотношения. Може да получите допълнителни приходи, но ще имате и непредвидени разходи.

Лъв

Интуицията ви е по-силна от логиката, следвайте я. Отдайте дължимото на близките, споделете с тях тревогите си. Разговорът ще се окаже изключително полезен.

Дева

Преценявайте самокритично думите и действията си. Въздържайте се от остри критики и обвинения. Не се опитвайте да се възползвате от чужд труд или постижения.

Везни

Целите ви са постижими. Ще довършите неща, които довчера са ви били трудни. Разплатете задълженията си и ще си върнете загубеното.

Скорпион

От вас зависи как ще се развият събитията. В позиция сте да диктувате условията. Проявете взискателност, ако трябва да си подбирате екип.

Стрелец

Организирате си поредица от срещи, но повечето от тях ще са просто губене на време. Усилията ви са насочени към уреждане на финансови въпроси. Резултатите ще са различни от очакванията ви и то не във ваша полза.

Козирог

Динамичен ден, изпълнен със сложни ситуации. Ще се справите със задачи, които преди време сте изоставили поради затруднения. Резултатите зависят от умението ви да реагирате гъвкаво.

Водолей

Ще ви потърсят да посредничите в разправия между роднини. Бъдете предпазливи, въздържайте се от финансови обещания. Трябва ви съвет от по-възрастен приятел, но по неизвестни причини няма да осъществите контакта.

Риби

Въздържайте се от участие в смели авантюри и финансови уговорки. Не е изключено да претърпите сериозни загуби и ще съжалявате. Намалете контактите, особено с личности, които не познавате твърде добре.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари