IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пътешествия и кулинарни шедьоври с Мариела Нордел

13 декември 2016 07 00

Тръгва новото шоу „С черпак в куфара“ по Bulgaria ON AIR

Снимка: Bulgaria ON AIR

Снимка: Bulgaria ON AIR

Известната кулинарка Мариела Нордел стартира своята поредица „С черпак в куфара“ за пътешествия, кулинария и вдъхновяващи личности, срещнати по пътя, в ефира на телевизия Bulgaria ON AIR. Началото ще бъде дадено на Бъдни вечер – 24 декември, от 12:30 часа.

Всяка събота на обед тя ще представя кътче от света през призмата на кулинарията, културата, забавленията и вълнуващите срещи с хора, които не можем да срещнем в България.

Празнични издания очакват зрителите на Bulgaria ON AIR в първите епизоди на шоуто.

На 24 декември „С черпак в куфара“ ще покаже как се посреща Дядо Коледа в Холандия, как белгийците превръщат една пристанищна помпена станция в изискан гурме ресторант, каква е фламандската „улична“ храна и как се приготвят коледните „олиеболен“, или холандски понички.

В навечерието на Нова година, на 31 декември от 12:30 часа, Мариела Нордел ще отведе зрителите на Bulgaria ON AIR в тризвездната кухня на шеф Джони де Бур от седмия най-добър ресторант в света.

В какъв порцелан яде кралското семейство на Холандия и как може един сервиз да струва колкото нова кола, ще стане ясно в предаването. Навръх Нова година авторът и водещ на новата поредица ще разходи зрителите из най-скъпия квартал в света – Диамантения дистрикт на Антверпен, световната столица на брилянтите. За първи път в шоуто българската публика ще види отблизо изключителни бижута, заедно с ценни съвети от домакините.

Във всяко издание на „С черпак в куфара“ Мариела Нордел ще среща зрителите и с успели и вдъхновяващи българи, които са важна част от живота на мястото, за което поредицата разказва.

Мариела Нордел стана популярна сред широката публика в България с участието си в кулинарното шоу MasterChef. В кръвта ѝ тече българска, испанска, китайска, френска, гръцка и еврейска кръв. Освен като кулинар, е работила със страст и като модел, PR и мениджър на световноизвестни марки. Носител е на наградата Бизнес дама на годината.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари