IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зодиите говорят: Какви грешки в любовта повтаряте отново и отново

20 декември 2016 14 00

Не допускайте слабостите ви да управляват любовния ви живот

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Лудост е да правиш едно и също нещо и да очакваш различни резултати. Много хора съсипват добрите си взаимоотношения, защото не могат да се поучат от грешките си. Те допускат техните слабости и недостатъци да управляват любовния им живот и не се замислят за силата на своето поведение и навици.

Ние всички правим грешки, но по-важното е да се учим от тях, а не да ги повтаряме във всяка наша следваща връзка.

Астрологията може да ни изясни типа на поведение, което би навредило на връзката ни и да ни покаже какви основни грешки сме склонни да допускаме в любовта, в зависимост от нашата зодия.

Ето и повече по темата:

Овен

Вие се опитвате да промените всеки свой партньор. Това е защото обичате промените и предизвикателствата. Проблемът е, че всеки ваш партньор ще очаква да го приемате и обичате такъв какъвто е.

Телец

Основната ви грешка в любовните взаимоотношения е, че сте склонни да се преструвате, че не искате това, което всъщност наистина искате. Вие се примирявате в началото на връзката с някои неща, които ви дразнят, но с течение на времето те започват да ви пречат и натрупаното недоволство ескалира.

Близнаци

Вие винаги имате добри намерения към настоящата си половинка, но някак все сте склонни да измамите доверието ѝ в даден момент и така.... всеки следващ път. Възможно е всеки ваш партньор да усеща с течение на времето, че на вас не може да ви се вярва в дългосрочен план.

Рак

Когато почувствате истинска близост с някого, вие започвате да искате да го ограничавате. Понякога това е още в началото на връзката. Склонни сте да вадите на показ всичките си силни карти още в началото на отношенията и така отсрещната страна бързо губи интерес да играе.

Лъв

Вие вечно искате да бъдете в центъра на вниманието и поради това сте склонни да създавате драми и излишни конфликти. Повечето ви партньори ще бягат от вас, именно защото имат непоносимост към драмите и защото предпочитат нещата във връзката да бъдат по-спокойни и непринудени.

Дева

Вие сте брилянтни в това да изкопчвате интимни факти за партньора си и след това да използвате тази информация срещу него. Ако любимият човек ви сподели слабостите си, вие рано или късно ще започнете да му ги натяквате и този човек ще започне да иска да избяга далеч от вас.

Везни

Вие сте супер доверчиви, сладки, но и наивни. Именно за това сте склонни да вярвате, че партньорът ви, който иначе е доста неподходящ за вас, ще се промени някой ден. Често вие сте склонни да стоите години наред във връзка, която ви прави нещастни – тоест в обречени отношения.

Скорпион

Когато разкриете недостатъците и несъвършенствата на човека с когото излизате, вие губите интерес. Вие сами се отдръпвате от партньора, вместо да положите усилия да заздравите връзката, за да стане тя успешна. Просто често гледате на любовта твърде повърхностно.

Стрелец

Вие сте истински оптимист, който е склонен да пропусне знаците, че във връзката са се появили проблеми, върху които трябва да се работи. Често вие просто не можете да видите ясно и да си признаете честно, че състоянието на взаимоотношенията ви с партньора не е розово.

Козирог

Вие сте склонни да омаловажавате успехите и достойнствата на партньора си, заради собственото си его, а това може да доведе до голямо напрежение в отношенията. Трябва да се гордеете с половинката си и да я уважавате, а не винаги да искате да обирате всички овации за себе си.

Водолей

Вие сте запленени от артистичните и уникални хора, но проблемът е, че понякога това ви тласка към връзки с психически лабилни и твърде странни личности. Вие сте склонни да оправдавате лошото им поведение с тяхната творческа натура, вместо да си признаете, че имате проблем.

Риби

Вие сте безнадежден романтик, склонен да се влюбва силно и бързо. Когато реалността започне да се промъква във връзката ви и ако нещата не вървят добре, вие започвате да се затваряте в себе си вместо да се заемете с решението на проблемите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

?? ( преди 7 години )
В тази статия няма нито една вярна дума...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар