IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 3 януари

3 януари 2017 06 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Проявете последователност в действията си. Не сте в положение да контролирате събитията, а само да се съобразявате с тях. Част от работата ще ви затрудни. Приемете го за нормално и не се изнервяйте излишно.

Телец

Създайте си няколко варианта за днешния ден. Не е изключено да се натъкнете на затруднения, на стари чужди грешки, които трябва да коригирате или на некомпетентност от страна на държавната администрация. Във всички случаи ще успеете да довършите поне една от набелязаните задачи.

Близнаци

Доста динамичен ден. Ще трябва да избирате между няколко еднакво важни фактора. Мислете бързо, но действайте бавно. Може да се наложи да промените съдържанието на някакви документи.

Рак

Подхождайте към затрудненията не с настоятелност, а със съобразителност. Успешна тактика ще е да променяте методите си на работа и да действате на принципа на „пробата и грешката“, докато налучкате най-ефективния начин.

Лъв

Сравнително спокоен ден. Дори да има някакви затруднения ще ги преодолеете предимно с чувство за хумор. Отстоявайте позициите си, но без да навлизате в чужда територия.

Дева

Наблюдавайте поведението на колегите си. Някой ще се опита да се възползва от личните ви предпочитания. Личните отношения може да са леко нестабилни, постарайте се да избегнете сблъсъците.

Везни

Ще изникнат непредвидени задачи, които може да изместят рутинните на заден план. Няма да разполагате с достатъчно свободно време, може би ще трябва да се откажете от някакво развлечение. Въздържайте се от употреба на лекарства без лекарско предписание.

Скорпион

Резултатите днес зависят от личните ви решения и ниво на активност. Никой няма да ви дава инструкции, но и никой няма да ви прави корекции. По силите ви е да се справите с всякакви трудности.

Стрелец

Доста сте хаотични и почти нищо няма да успеете да довършите докрай. В същото време сте и с обострено чувство за справедливост, дори невинна забележка може да ви развали настроението. Намалете контактите доколкото е възможно.

Козирог

Спазвайте правилата за безопасност при работа, бъдете особено внимателни, ако шофирате. Затрудненията, каквито и да са те, ще са от типа на непредвидимите, така че е излишно да ги взимате прекалено насериозно. Не е изключено да ви изненадат гости.

Водолей

Намалете темпото. Заемете пасивна позиция. Наблюдавайте, анализирайте и не споделяйте мнението си. Каквито и да са плановете ви, днес няма да ги реализирате изцяло, така че не се и опитвайте.

Риби

Ще се наложи да се занимавате с няколко неща едновременно. Крайният резултат зависи от умението ви да действате бързо и гъвкаво. Не всичко ще завърши според очакванията ви, но не бъдете максималисти.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари