IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Жена похарчи $62 хиляди, за да съхрани младостта си

11 януари 2017 14 40

Лекари дори отказвали да я оперират

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Жена от Ню Йорк изхарчи повече от $62 хиляди за пластични операции, за да изглежда по-млада, пише Daily Mail.

45-годишната Мануш Васкес изтърпяла общо 36 хирургически намеси, в това число шест пъти си е увеличила бюста, променила очите, носа, устните и т. н.

По думите ѝ, всеки път като се поглеждала в огледалото, тя размишлявала за оставащите несъвършенства в нейната външност. Необръщайки внимание на отрицателните реакции на близките, възлюбения и хирурзите, някои от които са й отказвали повече корекции, Васкес планира да се подложи на още операции.

„Предпочитам напълно да изменя себе си с помощта на пластичната хирургия. Според мен – стареенето е генетична болест“, обяснила тя. Мануш съвсем не е единствената жена, която дава куп пари, за да промени външността си.

През декември миналата година стана ясно, че 25-годишната Бани Смит изхарчила над 15 хиляди долара, за да прилича на супермодела Бела Хадид. Тя показа снимки на манекенката и свои след пластичните операции, за да демонстрира желания резултат.

По-рано стана ясно, че и британка събира пари за дъщеря си като порасне да си коригира бюста. Самата жена пък променила външността си, за да е по-близо до тази на Барби.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари