IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво ще научите за своя партньор докато сте бременна?

11 януари 2017 16 00

Вижте 6 неща

Снимка:outnow.ch

Снимка:outnow.ch

Бременността не е само време, в което бъдещите родители да се адаптират към промяната, която ще дойде с бебето. Това е период, в който жената може да научи много неща за своя партньор. Докато фокусът е в нероденото дете, жената може да наблюдава любимия си мъж и да разбере някои факти за него.

Ето и 6-те неща, които тя ще разбере за мъжа си през 8-те месеца бременност

1. Как реагира в медицинска обстановка

През тези месеци вие ще ходите по прегледи, ще давате кръв и вероятно половинката ви ще ви придружава. Ще видите как той реагира на болничната миризма и обстановка. Така двамата ще прецените дали е добра идея таткото да присъства на раждането на бебето.

2. Как се справя с безсънните нощи

Почти всяка бременна жена страда от някоя и друга безсънна нощ, която не може да се сравни с тези след раждането на бебето. Тези нощи ще са нещо като тест за това какво ви чака като двойка след като станете родители. Ако вашият партньор ви прави компания през нощта и ви съчувства сега, със сигурност ще става нощно време да ви отменя и в грижите за бебето.

3. Как реагира при психическо натоварване

Ако вашият партньор се грижи за вас по време на сутрешното ви гадене, дискомфортите на бременността, контракциите и т. н. и ви оказва физическа и психическа подкрепа, значи той ще ви бъде истинска опора по време на отглеждането на вашето дете.

4. Как се справя с несигурността

Създаването, износването и раждането на едно бебе е въпрос с много неизвестни. През 9-те месеца на бременността вие ще разберете дали имате до себе си надежден партньор, който може да се адаптира към промените лесно и да приеме новите предизвикателства с позитивизъм.

5. Доколко този човек ви е близък духовно

По време на някои етапи на бременността, както и веднага след раждането на бебето, вашият сексуален живот с партньора ви ще се промени. Вие ще видите дали той търси други начини да ви покаже интимност и близост и дали продължава да ви кара да се чувствате секси, макар вие самата да не се чувствате така. Ако той се опитва да се свърже с вас на интимно ниво без физическа близост, значи вие наистина имате духовна връзка помежду си.

6. Какво значи семейството за него

В периода на бременността вие ще разберете повече за ценностната система на своя партньор, за традициите, на които той държи и т. н. През цялото това време вие ще осъзнаете дали този мъж наистина е готов да се посвети на новото си семейство и дали очаква с нетърпение новата си роля на баща.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари