IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 12 януари

12 януари 2017 06 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Времето ви ще е ангажирано предимно с грижа за много близък човек. Подхождайте към ежедневните си задължения като към нещо значително, не позволявайте на скуката да влияе върху качеството на работата ви.

Телец

Настроението ви е оптимистично. Резултатни ще са дейностите и разговорите на тема пътуване, планиране на празници, отпуск и почивни дни. Преди да се отзовете на молба за помощ помислете доколко ще попречите на себе си.

Близнаци

На финалната права сте по отношение на дейност, която оформяте от доста време. В последния момент може да имате проблеми, свързани с финанси или документи. И в двата случая ще се наложи да разчитате на приятели.

Рак

Настроението ви е оптимистично и едва ли ще имате някакви затруднения при изпълнение на рутинните си дейности. Възможни са недоразумения у дома, свързани с нежеланието ви да се съобразите с мнението на близките си.

Лъв

Прегледайте програмата си преди началото на активната работа. Пропускате или забравяте нещо важно. Днес трябва да сте особено старателни, ако искате да се съберете във времето, с което разполагате.

Дева

Комбинирайте интуицията с творческото начало. Денят ще е спокоен. Професионалните задачи няма да ви затруднят. Личните отношения ще са хармонични и ще можете да обсъдите някои проблемни въпроси.

Везни

На преден план ще излязат въпроси, свързани с жилището ви или някакви общи имоти. Ако сте в състояние да отложите решаването им, то по-добре го направете. Част от информацията, с която разполагате вече не е актуална.

Скорпион

Контактите ви ще са интензивни. Реагирайте търпеливо и с разбиране спрямо събеседниците си. Няма да постигнете съгласие по всички въпроси, но ще си изградите обективно мнение.

Стрелец

Подхождайте практично към ежедневните задачи. Не си позволявайте да харчите излишно, да правите допълнителни разходи. Колкото сте по-пестеливи, толкова по-малко неприятности ще имате.

Козирог

Ще разполагате с достатъчно свободно време. Използвайте го, за да набавите липсващата ви информация и попълване на знанията. Въздържайте се от окончателни решения дори при минимална несигурност спрямо ситуацията.

Водолей

Ще направите каквото сте си намислили, но с цената на някакво лишение или отстъпка от първоначалната тактика. Преценявайте разходите си много взискателно. Въздържайте се от скъпи развлечения.

Риби

Контактите ви днес ще са много полезни и ще ви доставят истинско удоволствие. Не е изключено да получите предложение или поне идея за допълнителна работа, за съучастие в проект. Решавайте бързо.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари