IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 15 януари

15 януари 2017 08 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Събитията ще са леко объркани и може да ви е трудно да прецените реакциите си. Следвайте правилата. Това ще ви предпази от грешки, с които може да си навредите или да сте уязвими.

Телец

Не е изключено да се натъкнете на нечия враждебност, агресивност, желание да ви навредят. Реагирайте с привичното си олимпийско спокойствие. Прибързаните ви действия биха създали много повече неприятности, отколкото чуждите интриги.

Близнаци

Отдайте се на себе си, на близките, на любимия човек. Една вечер в спокойна домашна обстановка ще се окаже много по-приятна и полезна от шумна компания незнайно къде.

Рак

Не се впускайте в безплодни спорове и съмнителни дискусии. Ориентирайте силите и вниманието си към близките. Не само те имат нужда от вас, но и вие от тях, така че мислете за спокойствието у дома.

Лъв

Някои дейности ще ви затруднят поради липса на надлежна и точна информация. От две злини избирайте по-малката, а именно: дали да удължите времето си на работа или да претърпите материални загуби.

Дева

Ако искате да напреднете и да покажете способностите и уменията си трябва да действате и мислите в по-широк мащаб. Подчините ли се на присъщия си консерватизъм ще изпуснете една прекрасна възможност за промяна.

Везни

Ще се натъкнете на непредвидени затруднения в днешната си работа. Преди да се ядосате или откажете помислете дали подготвихте действията си достатъчно обстойно. Разполагате с достатъчно време за корекции.

Скорпион

Ще имате възможност да изгладите недоразумение с роднините си. Едновременно с това ще можете да обсъдите важен материален въпрос, но не бързайте с окончателните заключения. Има доста неизвестни в казуса.

Стрелец

Прегледайте старите задачи. Ще откриете грешка, за чиято корекция разполагате с достатъчно време. След това е добре да потърсите длъжниците си за уреждане на съществуващите спорове.

Козирог

Не се опитвайте да изпреварвате събитията. Днес е по-добре да не се „набивате на очи“. Проявете особена предпазливост към хора, които ви обсипват с комплименти. Стремежите им са меркантилни.

Водолей

Намалете натоварванията. Действайте с равномерно темпо и без да бързате. Както физическото, така и духовното ви състояние са неустойчиви. Не е желателно да се преуморявате.

Риби

Намалете разходите. Не е изключено да ви потърсят сметка за старо обещание или друг вид задължения. Не се стресирайте излишно, за да си изработите правилна тактика.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари