IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 16 януари

16 януари 2017 06 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Не се опитвайте да „носите две дини под една мишница“. Не подценявайте фактите. Затруднение, което ви изглежда незначително може да се окаже „върха на айсберга“.

Телец

Избягвайте да коментирате лични затруднения или въпроси от интимен характер. Не е изключено събеседникът да злоупотреби с доверието и да направи тайните ви публично достояние, което никак няма да ви хареса.

Близнаци

Не се опитвайте да изпреварвате събитията. Ако ви възложат някаква задача като прекалено спешна проверете дали вече не са я възлагали на някой друг и защо е изостанала. Съмненията ви, че става дума за измама най-вероятно ще се потвърдят.

Рак

Общителни сте и въздействащи. Контактите ще са лесни, а сделките и уговорките – успешни. Ако сте решили да се освободите от скъпа вещ или недвижимо имущество, то днес може да направите първите крачки към уреждане на продажбата.

Лъв

За каквото и да се захванете ще имате нужда от свежа информация. Действайте самостоятелно и с умерена инициатива. Съобразявайте се с мнението на околните. Личните отношения може да са леко напрегнати.

Дева

Спокойно можете да заложите на личния си чар днес. Ще си осигурите добри условия за напредък. Не се дръжте предизвикателно с любимия човек. Нямате полза от неоснователни съмнения.

Везни

Не залагайте на външни фактори, търсете същността на нещата. Бъдете предпазливи, не всеки заслужава доверието ви. Възможно е да преживеете разочарование по повод делова среща или промяна в условията на съществуваща сделка.

Скорпион

Не си поставяйте твърде амбициозни планове. Енергетиката ви е леко нестабилна. Ориентирайте усилията си повече към уреждане на личните взаимоотношения, отколкото към професионален напредък.

Стрелец

Част от вече поети ангажименти ще отпаднат. За сметка на това ще се наложи да преразгледате стари задачи и да предприемете някои корекции. Нищо страшно, защото ви е ясно за какво става дума.

Козирог

В професионален план ситуацията е спокойна. Не е изключено да получите допълнителни приходи или интересен подарък. Не смесвайте деловите с личните отношения.

Водолей

Податливи сте на влияние или просто отразявате чужди настроения. Може да усетите, че сте тъжни или отпаднали без особена причина. Дистанцирайте се от каквито и да било конфликтни разговори, особено у дома.

Риби

Запазете спокойствие, ако ви обвинят за допусната грешка. Отстоявайте позициите си, но аргументирано. Нямате полза от шумни скандали, всичко може да се размине без особени емоции.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари