IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичният ви хороскоп

16 януари 2017 12 00

Какво ви очаква за периода 16-22 януари

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Вижте вашия седмичен хороскоп за периода 16-22 януари, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще се наложи да избирате между емоции и задължения. Колкото по-рано подредите приоритетите и предпочитанията, толкова по-бързо ще се справите с набелязаните задачи. Избягвайте острите критики и двусмислените изказвания, защото ще навредите както на любовните, така и на приятелските отношения.

Телец

Разпределете си задачите така, че да ви остане време да прегледате и старите проекти. Част от тях може вече да не са актуални и да се налага да ги подновите или промените. Ако за някоя от целите си непрекъснато се натъквате на затруднения, то помислете: може би още е рано за реализацията й или пък изобщо трябва да я отхвърлите.

Близнаци

Голяма част от работата ви ще е нова или ще е свързана с усвояването на нова информация. Може да се почувствате неуверени, но не го показвайте. Подхождайте към затрудненията с умерен оптимизъм, за да се справите по-лесно. Разпределяйте финансите си прецизно и икономично.

Рак

Резултатът от действията ви е пряко свързан с първоначалното настроение, с което започвате дадена задача. Ако ви е досадно и се захващате само защото се налага, то много е вероятно да се натъкнете на затруднения. Ако подхождате по-леко, приемате фактите без излишни емоции, бъдете сигурни, че ще се справите перфектно. С други думи казано, не смесвайте чувствата със задълженията.

Лъв

Във ваша полза е да следвате събитията, а не да се опитвате да ги управлявате. През тази седмица е препоръчително да намалите темпото и да не се опитвате да постигнете „всичко на всяка цена“. Не привличайте вниманието и не настоявайте на своето. Слушайте, наблюдавайте и си правете съответните заключения.

Дева

Проявете общителност, поддържайте контактите си и не бъдете прекалено критични към близките и любимия човек. Не отказвайте поканите за разни тържества и събития, имате нужда от свежи емоции. В професионален план ще сте доста старателни и енергични, няма причини да не се справите с работата си.

Везни

Периодът ще е наситен с доста контакти и някои ситуации ще са недотам приятни. Във ваша полза е да заложите на чувството си за хумор. Каквото и да се случи, подхождайте към събитията с усмивка и стремеж за постигане на консенсус. Точно сега нямате полза от остри спорове и разправии.

Скорпион

За всички е известно, че сте ревностни привърженици на истината и „борци за справедливост“. През тази седмица обаче е желателно да контролирате думите си и да се въздържате от остри критики и „откровени“ изказвания. Съвсем неумишлено ще засегнете нечие достойнство или нежни чувства, след което дълго ще съжалявате. Думите си имат цена, внимавайте да не ви излязат скъпо.

Стрелец

Не разпилявайте силите си. Ориентирайте се към една цел и се придвижвайте към нея делово и последователно. Ако търсите професионален напредък, то постарайте се да участвате в новите задачи. Ако някой неудържимо разпалва чувствата ви, то опитайте се да си уредите среща. Използвайте момента, в състояние сте да постигнете много.

Козирог

Нека да я наречем „седмица на откритията“. Правейки едно нещо ще се натъквате на друго, което отдавна мислите, че сте загубили или пък ще се случва някаква изненада. Подреждайки у дома може да намерите старо украшение, часовник или друг предмет с емоционална стойност. Разчиствайки бюрото си може да попаднете на визитката на приятел, с когото не сте се чували от години. При всички случаи преживяванията ще са приятни.

Водолей

Спокоен период, в който можете да се погрижите за два важни компонента от ежедневието си: за здравето и за отношенията. Помислете кого от хората, на които държите не сте виждали и чували отдавна и защо. Ако предположите, че отношенията ви са охладнели заради недоразумение, то проявете инициатива и се постарайте да оправите нещата. Що се отнася до здравето, ще ви е сравнително лесно да се справите с вредните навици.

Риби

Някои ежедневни задачи или отношения ще са неясни и ще ви затруднят. Приемете го като предизвикателство, а не като повод за абдикиране. Дайте си почивка за обмисляне на стратегията, за обсъждане с подходящ събеседник и възстановяване на силите, след което пробвайте пак, но по друг начин. Трудните победи са най-ценни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари