IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

6 начина да изкарате 50 лева за един ден

18 януари 2017 14 00

Всичките са съвсем легални

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Ако имате нужда от пари, но не работите на трудов договор (може би сте студент), измислете начин да си докарате някой лев по сравнително лесен, бърз и легален начин. Невинаги това е трудно и невинаги отнема много време, стига да нямате нищо против все пак да се размърдате.

Ето и няколко идеи как да изкарате 50 лева за един ден:

1. Почистете нечий дом/офис или се спазарете да гледате детето на близък или съсед за няколко часа

Това наистина са два лесни варианта да спечелите бързи пари със собствения си труд. Стига само да не ви се вижда твърде скучно или трудоемко и все пак да обичате децата и да цените добрата хигиена.

2. Доставете някаква пратка

Ако имате кола можете да спечелите пари като помогнете на някой познат да премести, внесе в дома си, подреди, сглоби и т. н. някакви неща – малки мебели и по-обемни вещи. Другият вариант е да започнете работа към онлайн сайт, изпълнявайки доставки за няколко часа на ден, така че да ви остава време и за други занимания.

3. Продавайте старите и ненужните си вещи онлайн

Ако имате вещи, от които отдавна искате да се отървете, а точно в момента ви трябват пари – направете го сега. Регистрирайте се в някой сайт за употребявани вещи, снимайте предметите си и ги обявете в продажба. Все ще вземете някой лев за тях.

4. Предлагайте уменията си онлайн

Ако сте талантлив бижутер, оператор/фотограф, който има техника, графичен дизайнер, художник, фризьор, масажист и т. н., можете да си направите страница в някоя социална мрежа или направо уебсайт и да рекламирате услугите си.

5. Отдавайте жилището си под наем в Airbnb

Ако разполагате със собствен дом в голям град, можете да го отдавате под наем (или само една стая от него) в Airbnb.

6. Участвайте в проучвания

Ако участвате в проучвания/изследвания, ще можете да си докарате допълнителни средства. Все пак внимавайте в какви точно проучвания участвате!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Teodora ( преди 7 години )
Symniavam se, che avtoryt e uspial da si izkara taka 50lv, no zalxgva auditoriata.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Гоце ( преди 7 години )
Услугите на Airbnb мога да ползвам, ако имам жилище в Дубай, Сингапур или Хавай. И няма да го дам под наем за 50 лева.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар