IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 18 януари

18 януари 2017 06 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Усилията и старанието ви ще бъдат забелязани. Ориентирайте енергията си към екипна работа. Ако нещо не се случва според желанията ви, то намалете темпото и помислете как да отстраните пречките.

Телец

Не настоявайте на своето. Някой може доста да ви ядоса с думи и действия, но се опитайте да надмогнете раздразнението си. Най-добре е никой да не предположи емоциите ви.

Близнаци

Любовните отношения ще ви зарадват. Те ще са и основен фактор за доброто ви настроение. А когато сте оптимистични, всичко ви се получава по-лесно.

Рак

Отделете време за справяне с битови въпроси у дома. Идеята ще се окаже много добра, защото ще подобрите и личните отношения. Не очаквайте да ви ръкопляскат, приемете всяко одобрение като положителен сигнал.

Лъв

Ще се наложи да промените някои свои концепции. Не е ясно коя от идеите ви ще е най-ефективна, затова ще се наложи да действате на принципа на „пробата и грешката“. Ще разполагате с достатъчно време за експерименти.

Дева

Ще се справите успешно с финансова сделка или с уреждането на скъпа покупка при изгодни условия. Първоначално действайте самостоятелно. Изненадата ще зарадва близките ви.

Везни

Енергетиката ви е стабилна за разлика от настроението. Незнайно защо, но сте леко неуверени и разсеяни. Преценявайте прецизно на кого се доверявате.

Скорпион

Идеите ви са интересни и перспективни, но едва ли ще се справите самостоятелно. Осигурете си подкрепа преди да сте се захванали за каквото и да било, за да не се налага да повтаряте някои действия.

Стрелец

Среща или разговор със стар приятел ще ви зареди с оптимизъм. Ще установите, че свършеното до момента не е останало незабелязано и че имате реални шансове за бърз напредък.

Козирог

Преценявайте амбициите си обективно. Някои идеи няма да ви се получат от първия път поради специфично стечение на обстоятелствата. Не се ядосвайте, не сте в състояние нито да ги предвидите, нито да въздействате.

Водолей

Успешен ден. Постиженията ще ви заредят с добро настроение. Ще подредите събитията по ваш избор, но е желателно да действате с равномерно темпо и да си осигурите достатъчно време за почивка.

Риби

Съобразявайте се с тенденциите и настроението на екипа. Не си поставяйте твърде сложни или трудоемки задачи, защото ще се наложи да се справите с дребни занимания, но изискващи подробен анализ и спокойна реакция.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари