IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 20 януари

20 януари 2017 06 34

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Емоционално сте неустойчиви или по-точно казано, много чувствителни. В състояние сте да се разстроите от информация, която не ви засяга пряко. Каквото и да ви се случи днес помнете, че винаги има и по-лошо.

Телец

Ден, наситен с контакти и събития. В известен смисъл ще е изтощително, защото ще се наложи да разпределите вниманието си между доста дейности за кратки периоди от време. Ако е възможно изолирайте поне неформалните разговори.

Близнаци

Няколко въпроса ще са много важни днес и те са свързани с финанси, със здравето ви и с професионалната позиция. Няма да имате затруднения в решаването им. Ако се налага да търсите документи от държавната администрация по възможност го направете онлайн.

Рак

Подходящо е днес да се погрижите за личните си и любовни отношения. Може да постигнете разбирателство дори по въпроси, които са ви изглеждали доста остри или изпълнени с много противоречия. Вечерта е за предпочитане да сте в камерна компания.

Лъв

Обмисляйте думите и реакциите си. Действайки по навик или по инерция може да си създадете сериозни проблеми. Част от събеседниците не ви познават добре и може да не одобрят поведението ви.

Дева

Ще имате затруднения при справянето с някои лични задачи. Използвайте връзките си или просто потърсете съдействие от приятелите, защото няма да разполагате с достатъчно време.

Везни

Въздържайте се от обсъждане на перспективни планове и вземане на стратегически решения. Днес се занимайте само с най-спешните дейности и то в логичната им последователност.

Скорпион

Интуицията ви е силна, но настроението, незнайно защо – нестабилно. Постарайте се да обмисляте всяка своя идея отделно и независимо от останалите. Само така ще стигнете до естествената им свързаност.

Стрелец

Въздържайте се от публични изявления. Не е желателно да попадате в центъра на общественото внимание. Днес трябва да сте самостоятелни и независими в действията си.

Козирог

Склонни сте да се задълбочите в собствените си мисли, да анализирате миналото, но съвсем отделно от настоящето. Не си втълпявайте чувство за вина за събития, върху които вече няма как да въздействате.

Водолей

Не споделяйте собствените си чувства и не възпроизвеждайте чуждите. Занимайте се с практическите си задачи. Въздържайте се от излишни контакти и от излишни разходи.

Риби

Спокоен ден. Ще разполагате с достатъчно време, за да довършите работата си, да отдъхнете и да възстановите силите. Отнасяйте се отговорно към сигналите за здравословен проблем.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари