IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Превърналият се в кукла Кен проплака: Не чувствам лицето си! (ВИДЕО)

22 януари 2017 14 15

Мъжът кандидатства за Рекордите на Гинес за най-много направени операции

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

След поредната си пластична операция мъжът, превърнал се в куклата Кен, проплака, че не чувства лицето си.

33-годишният Родриго Алвеш от Бразилия, прочул се, че изхарчил над половин милион долара за да промени външния си вид, обясни пред Daily Mail, че в четвъртък е приключила 50-ата му козметична процедура.

С подпухнало лице и устни, Родриго сподели как се чувства в клип, пуснат в социалните мрежи. Във видеото мъжът обяснява подробно какво точно му е било коригирано, а също и как се чувства.

„Сега е 2 часа през нощта. Не мога да движа лицето си. Кожата ми е много твърда и здрава, очаквам с нетърпение да видя резултатите“.

Изданието пише още, че Родриго е подал заявление, че е официален притежател на световен рекорд по брой операции, като до този момент титуляр е бил Синди Джаксън. Досегашният лидер си е направил 47 козметични процедури от 1988 г. насам.

Затова пък в навечерието на операцията си Алвеш дори обяснил, че се готви и за още една корекция, въпреки че по-рано бе заявил, че повече няма да променя нищо по тялото си.

Бразилецът бе обяснил, че са прехвърлили мазнини от задните му части в лицето, за да станело по-съвършено. За това му се е наложило и да се подложи на диета.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 7 години )
Не казва, че кожата му е здрава, а опъната.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 7 години )
Много мъже харесват да си играят с кукли.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар