IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 21 януари

21 януари 2017 08 00

Какво ви очаква днес?

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята.

Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира. Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще ви споделят тайна, която не желаете да чуете. Помислете как да реагирате още в началото на разговора. Може би е най-добре да прекратите темата още преди да е започнала.

Телец

Настроението ви е предимно романтично и това ви прави много добродушни. Но и беззащитни. В такива моменти ставате бъбриви, откровени и... уязвими. Активирайте инстинкта си за самосъхранение.

Близнаци

По една или друга причина ще се наложи да следвате чужди концепции. Няма смисъл да се противопоставяте. Тази тактика в момента е най-успешната.

Рак

Денят е белязан с хармония между физическото и духовното. Прекрасна възможност за вас да изгладите отношенията си. Съобразявайте се не само със своите, но и с желанията на любимите си хора.

Лъв

Имате нужда от разбиране и съчувствие едновременно. Трудно е да се определи кое ви създава по-големи затруднения – емоционалната неувереност или практическите задачи. И в двата случая е желателно да си осигурите подкрепа.

Дева

Съвместните начинания ще са успешни. Няма значение за какво става дума, дали за ваша инициатива, която се нуждае от външно съдействие или за ваше участие в чужди действия. При всички случаи резултатът ще е във ваша полза.

Везни

Не се захващайте с нови дейности, с такива, които не можете да реализирате самостоятелно или с такива, за които нямате достатъчно опит. Може да се издъните и няма да са ви толкова неприятни резултатите, колкото усещането, че не сте се справили.

Скорпион

Ще стабилизирате позициите си. Избягвайте каквито и да било прибързани действия и изказвания, продиктувани от емоциите. Следвайте здравия разум.

Стрелец

Не се опитвайте да въздействате върху събитията. Мислете, преценявайте и реагирайте така, че да не засегнете ничии интереси. Контролирайте инициативата.

Козирог

Вниманието ви е насочено към събития от миналото. Помислете, анализирайте ги, създайте си стратегия, но не се комплексирайте.

Водолей

Ориентирайте мислите си предимно към бъдещето. И конкретно към контактите, които ще са ви полезни в перспектива. Преценете дали да не дистанцирате временно част от останалите.

Риби

Ще имате възможност да споделите инициативите си и да получите одобрение или корекции. При всички случаи във ваша полза е да действате екипно и да запазите оптимистичното си настроение.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари