IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 22 януари

22 януари 2017 08 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Настроението ви е нестабилно. Изпълнени сте ту с оптимизъм, ту със съмнения. Не е изключено да поставите край на някаква връзка или дейност. Следвайте своите принципи, а не чужди препоръки.

Телец

Ако в края на деня установите, че изпитвате повече разочарование, отколкото радост, то помислете си дали очакванията ви не са били твърде големи или представите ви – нереални. Отношенията ви ще са много по-ясни в случай, че признаете своите грешки и не се натоварвате с чужди.

Близнаци

Личните ви и любовни отношения ще са сравнително спокойни, ако не се опитвате да контролирате чуждите решения и не водите борба за надмощие. Трудните разговори трябва да се провеждат на 4 очи, без свидетели.

Рак

Можете да довършите всяка започната дейност, но не е желателно да се захващате за нещо ново. Днешните ви занимания ще са свързани преди всичко с практически задачи. Съобразявайте се с мнението и необходимостите на близките си.

Лъв

Преценете състоянието си още сутринта. Ако се чувствате отпаднали и тонусът ви е нестабилен, то осигурете си време за почивка и стабилизиране на енергетиката. Както физическото, така и психическото ви състояние ще се подобрява бавно, но устойчиво.

Дева

Едва ли ще се случи нещо запомнящо се този ден. Събитията ще се развиват според предвижданията ви. Конфликтите, доколкото ги има, ще са от битов характер и преодолими.

Везни

Може да се наложи да предприемете кратко пътуване и това да ви принуди да промените първоначалните си планове, да отложите някои предварително поети ангажименти. Не е изключено в тази връзка да имате леко неприятни разговори, но ще е за кратко.

Скорпион

С някои занимания се захващате по инерция. Намалете темпото и преценете кое е наистина важно, неотложно и свързано с още хора. Не го ли направите ще си създадете неприятности с близките.

Стрелец

Едновременно сте и емоционални, и енергични, но пък ви липсва концентрация. Отдайте дължимото на любимите занимания и на любимите хора. Така ще си осигурите полезно и приятно изразходване на свободното време, разтоварване от стреса и душевна хармония.

Козирог

Постарайте се да намалите контактите. Ще се почувствате най-добре в позната обстановка, с привичното си обкръжение и без да се опитвате да контролирате процесите.

Водолей

Аналитичната ви мисъл и интуицията са много силни, но ще ви е трудно да ги съчетаете в едно направление. Струва си да отделите време за уточняване подробностите по личната ви организация и уреждането на важен финансов въпрос.

Риби

Спокоен ден. Ще имате възможност да осъществите първоначалните си намерения. Тревогите ви, ако изобщо могат да се нарекат така, ще са предизвикани от новина, свързана с близък.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари