IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 24 януари

24 януари 2017 06 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Доста ще са задълженията ви днес, но ще сте доволни от себе си. Ще осъзнаете някои свои грешки или просто ще се отърсите от илюзиите. Не е изключено да прекратите връзка, която ви натоварва психически. Излишно е да се самообвинявате.

Телец

Не е от най-лесните ви дни. Ще се наложи да отстоявате позициите си, но трябва да го правите спокойно, без излишни емоции. Не един от събеседниците ще ви изнерви с тесногръдието си. Запазете спокойствие.

Близнаци

Най-после „ще разсечете гордиевия възел“. Ще се намери решение на група проблеми. Част от фактите ще са плод на чужди усилия и трябва да ги приемете без коментар. Случайно стечение на обстоятелствата ще ви помогне да преодолеете любовен конфликт.

Рак

Ще ви съкратят сроковете за някаква работа и ще се наложи да се занимавате с няколко неща едновременно. Това може да ви направи неуверени, раздразнителни. Ако техниката, с която работите не се повреди ще се справите.

Лъв

Някой ще ви разочарова с поведението си. Няма да оправдае очакванията ви или ще ви подведе. Не си струва да преживявате случката прекалено дълго. По-полезно ще е да измислите подходящ начин за прекратяване на отношенията.

Дева

Тревогите, доколкото ги има, ще са свързани с личния или любовния ви живот. Мислете за резултатите от действията си в по-широки времеви граници. Гледайте напред, адаптирайте действията си към естествената динамика на средата.

Везни

Вероятно ще се наложи да предприемете кратко пътуване. И вероятно ще се натъкнете на затруднения. Помислете как да оправите нещата, вместо да мрънкате. Ще придобиете увереност в собствените си възможности.

Скорпион

Събитията ще са противоречиви. От една страна ще се наложи да се справяте със стари грешки. От друга – ще се справите със сложен казус, действайки със замах и въображение. Не е изключено да претърпите материални загуби.

Стрелец

Обстановката около вас ще е доста нажежена, назряват конфликти и противоречия. Не е изключено да получите лични нападки и обвинения, свързани с качеството на работата ви. Въздържайте се от коментари, ако нямате конкретни аргументи в своя полза.

Козирог

Не е желателно да тръгвате на път, особено към непознати дестинации. Избягвайте местата, където има струпване на много хора, не създавайте нови контакти. Колкото сте по-изолирани днес, толкова по-добре.

Водолей

Колкото и да са трудни ситуациите в които попадате, ще успеете да се справите, благодарение на присъщия си оптимизъм и чувство за хумор. Ако някаква задача ви затруднява, опитайте се да удължите срока за изпълнението ѝ. Така ще разполагате с достатъчно време за избор на нова тактика.

Риби

Отстоявайте интересите си, но без да навлизате в чужда територия. Наблюдателната позиция е по-благоприятна от прекалената инициатива. Вероятно ще уредите досаден административен проблем.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари