IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

8 знака, че връзката ви е в беда

31 януари 2017 16 00

И то без да слагаме в списъка изневярата

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Изневярата не е единственият признак, че във връзката ви има проблеми. Има други знаци, които много по-очевидно, макар и по-фино, дават яснота, че отношенията с партньора ви са в беда.

Понякога вашите близки и приятели могат много по-ясно да видят неприятностите във връзката ви, докато вие се самозалъгвате, че просто периодът е лош за отношенията ви.

Ето и осем признака, че с половинката ви сте на път да се отчуждите безвъзвратно:

1. Партньорът ви вманиачен по социалните медии

Ако вашият партньор е прикован към профилите си във Facebook и Instagram, значи търси, има нужда или вече е намерил интересен социален живот, но не с вас. Проблемите във връзката на първо място се проявяват, когато двамата партньори започнат да проявяват небрежност и/или неуважение в общуването по между си.

2. Редовно се карате с половинката и то пред други хора

Да, някои двойки са по-сприхави и емоционални от други и по-често си повишават тон, но тези двойки, които не могат да контролират разгорещените си скандали на публични места, определено не са от най-сплотените. Ако започнете да показвате мръсното си бельо пред приятелите и семейството си, то връзката ви определено е в беда.

3. Излизате си поотделно

Всеки партньор трябва да си има собствени хобита, които да практикува без половинката си и това само ще помогне връзката му да бъде по-щастлива. Ако обаче, двама партньори постоянно са разделени в свободното си време, то това е знак, че синхронът между тях не е наличен. Партньорите със стабилни отношения умеят да се забавляват заедно.

4. Спите в различни легла/стаи

Това е нещо, което може да се случи във всяка една двойка, но за една или две нощи. Когато обаче двама души започнат редовно да спят отделно, явно всичко е свършило и те са дръпнали завесата на връзката си, приемайки нейния безславен край.

5. Нямате си доверие

Ако вие или вашият партньор се доверявате на всеки друг когато сте разстроени, но помежду си си нямате доверие, то в отношенията ви има голяма празнина. Здравите взаимоотношения се градят на обич, уважение и взаимно доверие.

6. Един от вас (или и двамата) оставате до късно на работното си място

Ако и двамата партньори са по-ентусиазирани по отношение на кариерите си, а не по отношение на връзката си, то може би самата им връзка не им носи щастие. Възможно е и само единият от тях да избягва да се прибира навреме от работа у дома, именно защото вкъщи го очакват неприятни разговори или токсична атмосфера.

7. Отдавна не сте правили секс

Дори двама партньори да спят в едно легло, ако сексът помежду им е мираж от месеци, то явно любовта и привличането са си отишли. Сексът е едно от нещата във връзката, за което партньорите трябва да полагат взаимни усилия, защото връзката без интимности ги отчуждава още повече.

8. Критикувате се един друг най-редовно

Ако с половинката ви все се критикувате един друг, например за това с какво сте облечени, какво сте напазарували, сготвили, казали, направили и т. н., това значи, че между вас има пасивна-агресия. Това е знак, че нещо в отношенията ви категорично не е наред.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари