IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията: Как реагирате, когато сте потиснати?

3 февруари 2017 14 40

Вижте как всеки знак изразява своите негативни емоции

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Когато става дума за нашите емоции, всеки от нас има различни начини за тяхното изразяване. Това е част от онова, което ни отличава като личност. Някои хора са като отворени книги и човек лесно може да „прочете“ какво става в сърцата и умовете им.

Други са по-загадъчни и затворени и никога не казват това, което чувстват или мислят. Има много фактори, които са от значение за това как хората показват емоциите си. Влияят им средата, в която са отгледани, събитията в живота им досега, изпитанията...

От друга страна им влияят и техните зодиакални знаци. Всички зодии си имат свой специфичен начин на изразяване на определени емоции и чувства.

Ето и малко повече по темата като ще се съсредоточим върху негативните емоции:

Овен

Хората от този знак са вечно в движение. Когато са тъжни, те малко забавят своите обороти, за да се справят с емоциите си. Те често стават враждебни и се поддават на порой от гневни емоции. Склонни са на отчуждаване и ярост всеки път, когато изпитват негативна емоция.

Телец

Телците мразят да изглеждат слаби и/или уязвими. Ето защо те са склонни да „изчезнат“, когато са тъжни. Те се оттеглят или се скриват някъде по своя собствена инициатива, докато лошите емоции им преминат.

Близнаци

Близнаците обичат да контролират всичко в живота си, но в същото време искат свобода. Когато са тъжни или депресирани, те започват да излъчват силен негативизъм, който действа зле и на околните. Тяхната скръб може да ги осакати за цял живот, ако не намерят начин да се отърсят от нея бързо.

Рак

Тези хора са супер чувствителни и малко мрачни като цяло. Когато са тъжни, те търсят утеха, подкрепа, любов и привързаност от най-близките си хора. Ако не ги получат, разстройват се още повече.

Лъв

Тези хора си падат по драмата и когато се чувстват тъжни или напрегнати, те определено уведомяват всички около себе си. Имат желание да бъдат в центъра на вниманието дори това да означава да натоварят близките си със своите емоции.

Дева

Девите са истински дълбоко разочаровани, когато другите се опитват да им помогнат да се справят с негативните си емоции. Това дори може да ги подтикне към ярост. Те искат другите да знаят, че и сами могат да направляват чувствата си и да се справят с тях.

Везни

Везните не се справят добре със силни негативни емоции. Вместо да се изправят пред истината, те гледат да минат покрай нея. Усмихват се на своята болка и потискат тъгата си твърде много. В крайна сметка нещата след време ескалират.

Скорпион

Когато са натъжени, Скорпионите се нуждаят от пространство, защото стават изключително нестабилни и непредсказуеми. Тяхната тъга може бързо да се превърне в гняв и дори във физическа разправа. Избягвайте да бъдете около Скорпион, който е разстроен.

Стрелец

Тези хора по принцип са уверени и силни, но когато се сблъскат с тъга и силни негативни емоции, техният добронамерен, приятелски характер изчезва и се заменя от тъмна депресия. В такъв момент те имат нужда от подкрепа и помощ, за да не потънат напълно.

Козирог

Когато Козирозите се сблъскат с тежки емоции, те се оттеглят навътре към себе си, за да анализират всеки възможен детайл от събитията. Те премислят всичко в главите си и в крайна сметка задълбават още повече в негативността и забравят за по-светлата страна на живота.

Водолей

Хората от този знак гледат да не обръщат внимание на своите негативни емоции. Те правят почти всичко възможно, за да се ангажират с нещо интересно, което да държи съзнанието им заето или да ги разсейва от проблемите. В крайна сметка болката ги изяжда отвътре.

Риби

Тези чувствителни и замечтани хора приемат тъгата най-силно и тежко. Те понякога не могат да се справят с нея и животът им излиза извън контрол. В такъв момент те трябва да насочат своите чувства към най-хубавите неща в живота си и да се опитат да запазят своя фокус.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари