IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 8 февруари

8 февруари 2017 06 40

Какво вещаят звездите за този ден?

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята.

Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира. Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Важно е да общувате по правилен начин с хората от близкото ви обкръжение, да избягвате и предотвратявате конфликтните ситуации. Отстоявайте убежденията си, но с известна доза отстъпчивост и не забравяйте максимата, че „пътят към ада е постлан с добри намерения“.

Телец

Проблем, който ви безпокои ще се разреши благополучно и във ваша полза. Ще се учудите на собствените си възможности. Подходящо е да уредите съществуващи спорове между вас и съседи или приятели.

Близнаци

Не са изключени непредвидени финансови постъпления, но и непредвидени разходи. Ако разходите не са належащи е по-добре да не се хвърляте в бесен шопинг и да пазарувате „като за последно“. Ще получите добри резултати от някакъв експеримент.

Рак

Събитията ще са в рамките на предвижданията ви. Ще се случат и някои неуспехи, които макар да ги очаквате, ще ви развалят настроението. Раздразнителни сте, но не си го изкарвайте на близките си.

Лъв

Въведете ред в личното си пространство както във физически, така и в духовен смисъл. Подредете документите, плановете и... отношенията си. При обсъждане на нова задача изяснете всички „за“ и „против“ преди да стартирате.

Дева

Рутинните задължения няма да ви затруднят, но ще ви досадят. Ако ви липсват романтични емоции или ги намирате твърде монотонни, то проявете инициатива, въображение и се опитайте да ги освежите.

Везни

Храните прекалено големи надежди или очаквания по важен за вас въпрос. Резултатите ще са далеч от предполагаемите, ще се окаже, че сте тръгнали „с голяма кошница за прехвалени ягоди“. Не си струва да се ядосвате, винаги има втори шанс.

Скорпион

Спокойно може да следвате въображението си днес. Ще ви върви като по учебник. С каквото и да се захванете от практическите си дейности няма да имате никакви спънки. Ако работата ви е екипна не подценявайте чуждото участие.

Стрелец

Може да звучи парадоксално, но сложните ситуации ще са ви най-лесни. Ще получите нужното съдействие в последния момент от стар приятел или колега. Усилията ви ще бъдат реабилитирани повече, отколкото очаквате.

Козирог

Съобразявайте се с външните фактори, с обстановката. Не е изключено събитията да ви накарат да се замислите за собствените си принципи и убеждения. Въздържайте се от обещания, провокирани от емоции.

Водолей

Ако нещо не ви се получава от първия път, не зацикляйте върху него. Редувайте заниманията, дайте си малко почивка, променете методите на работа, докато се почувствате по-уверени в себе си. Не се натоварвайте с допълнителна работа или несвойствени функции.

Риби

Новите дейности няма да ви затруднят. Независимо от това не се ентусиазирайте прекалено, защото може да се окаже, че ви е споходил „късметът на новака“. Проверявайте, сравнявайте получените резултати и действайте старателно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари