IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 18 февруари

18 февруари 2017 08 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще се чувствате много по-уютно във виртуалната среда или ако си осигурите занимания с някакъв вид изкуство – кино, театър. Не се надявайте на промяна, няма да се случи. Няма да получите и очакваните важни новини.

Телец

Енергетиката ви е леко нестабилна. Има вероятност да попаднете под чуждо влияние. Намалете контактите. Залагайте на факти, а не на предположения.

Близнаци

Въздържайте се от активно участие в събитията. Ще сте много по-сигурни в себе си, ако заемете наблюдателна позиция и не се натоварвате с допълнителни ангажименти. За предпочитане е да не предприемате пътуване на далечно разстояние.

Рак

Опитайте се днес да мислите в по-широки граници. Следвайте вдъхновението и творческия си порив. Важно е да напреднете не просто спазвайки правилата, а като не ги нарушавате.

Лъв

Не е подходящо да се занимавате с уреждане на личните отношения. Ако сте в конфликт с някого е по-добре да изчакате. Изяснете причините за себе си и по-конкретно собственото ви участие в цялата ситуация.

Дева

Подредете задачите и действайте целенасочено, но с минимален разход на енергия. Не разпилявайте силите си, намалете контактите, особено с хора, които се опитват да ви обсебват психически.

Везни

Ако част от заниманията ви затрудняват, то помислете дали не е време да промените подхода. Въздържайте се от всичко излишно – разходи, разговори, храна, развлечения. Установете спокоен ритъм, осигурете си спокойна обстановка, за да се чувствате сигурни в себе си.

Скорпион

Постарайте се да се разтоварите от негативните мисли. Самочувствието и настроението ви зависят изцяло от вас. Посветете деня на дома, на близките, на любимите си занимания.

Стрелец

Една от важните ви задачи днес е да изберете правилната посока и да не се поддавате на чужди внушения и емоции. Не споделяйте тайните си, но и не обсъждайте чуждите. Колкото сте по-дистантни, толкова по-добре.

Козирог

Ще се почувствате най-сигурни и спокойни в позната обстановка и с колкото е възможно по-малко събеседници. Подходящ ден за пасивни занимания, анализиране на постиженията, събиране на силите. Прегледайте недовършеното преди да се захванете с каквото и да било ново.

Водолей

Не разполагате с достатъчно информация, за да правите нови планове. В момента преценката ви е твърде субективна. Денят е много по-подходящ за развлечения, отколкото за сериозни занимания. Възползвайте се.

Риби

Погрижете се за духовните си необходимости. Изберете подходящо развлечение, подходяща компания или и двете. Ако прецените, че имате нужда от уединение, то осигурете си го, за да възстановите баланса на силите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари