IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 19 февруари

19 февруари 2017 08 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Действайте с размах. Следвайте интересите си. Мотивация не ви липсва, достатъчно е да имате желание, за да преодолеете всякакви затруднения от практически или технически характер.

Телец

Изразходвайте енергията си смислено. Може да направите някои експерименти, които от известно време обмисляте, но не сте сигурни в крайния резултат. Избягвайте хазартните действия.

Близнаци

Съобразявайте се с обстановката. Няма да можете да се концентрирате само върху собствените си желания, но поддържайте темпото и избраната посока доколкото е възможно. Не си позволявайте непредвидени разходи.

Рак

Ще се наложи да се съобразите с цял списък задължения. Част от тях определено ще са натрапени от някого и ще ви принудят да отложите свои планове. Съобразявайте се със здравословното си състояние.

Лъв

Имате възможност да реализирате няколко варианта за днешния ден: да си организирате разходка сред природата, но с добре уточнен план и маршрут. Да се захванете с нещо ново и непознато, но предвиждайки възможността за непредвиден резултат. И последно, да се занимаете с личните отношения. Изборът е изцяло ваш.

Дева

Ориентирайте усилията си към подобряване на битовите условия у дома. Или пък към уреждане на въпроси, свързани с недвижимост. При всички случаи не пренебрегвайте мнението на останалите участници в семейството и ги мотивирайте да ви помагат.

Везни

Колкото по-надеждни са помощниците ви, толкова по-добре ще се справите с набелязаните задачи. Ако сте си поставили за цел да усвоите нова информация или да се занимавате с обучение, то резултатите ще се отразят положително на самочувствието ви.

Скорпион

Ангажиращата тема днес е свързана с ресурсите. Желанието за скъпа покупка може да претърпи промяна. Най-ценният ресурс са собствените ви знания, умения и таланти, така че използвайте ги максимално.

Стрелец

Зависими сте само от собственото си настроение. Склонни сте да действате спонтанно, да се захванете неудържимо за всичко, което ви хрумне и точно по същия начин да се откажете. Преценявайте крайния ефект.

Козирог

Аналитичната ви мисъл днес е много силна. Подходящо е да помислите върху постиженията и пропуските си. Ако уточните причините ще ги преодолеете лесно.

Водолей

Даже случайните ви хрумвания ще се реализират успешно. Включително тези, свързани с любовните отношения. Стига да не са прекалено рискови и свързани с необосновани разходи.

Риби

Не си правете твърде амбициозни планове и съобразявайте желанията с възможностите си. Следвайте вдъхновението и фантазирайте с мярка. Пренебрегването на действителността може да се окаже скъпо удоволствие.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари