IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 20 февруари

20 февруари 2017 06 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Никакви отклонения от основната цел. Спокойно можете да заложите на творческия си потенциал и на колективното съдействие. В позиция сте да въздействате върху събитията и ще го направите.

Телец

Ще има затруднения, но не позволявайте на песимизма да ви завладее. Ще се справите, благодарение на опита си или на непредвидено съдействие. И в двата случая напрежението ще ви се отрази, така че осигурете си възможност за отдих в подходяща обстановка.

Близнаци

Съобразявайте се с обективните факти и чуждото мнение. Въздържайте се от прекалена инициатива. Пропускате важни подробности и съществуват предпоставки за конфликт.

Рак

Ориентирайте вниманието си към качеството, а не към количеството на свършената работа. Придържайте се към предварителните уговорки и спазвайте инструкциите. Крайният резултат ще впечатли не само вас, но и партньорите ви.

Лъв

Проявете предпазливост. Не е желателно да обсъждате теми, които са ви трудни или се чувствате недостатъчно подготвени. Част от днешните събития няма да ви харесат. Помислете дали не е време да промените начина си на работа.

Дева

Не сте в позиция да диктувате условия, но съществуват благоприятни условия за стабилизиране на позициите ви. Възползвайте се, като едновременно с това бихте могли да си осигурите подкрепа при обсъждане на следващите си проекти.

Везни

Не е изключено да се наложи непредвидено да тръгнете на път, да реализирате някакво официално посещение. Ориентирайте вниманието си към дейности, свързани с обработване на документи и анализ на информация. Отстоявайте интересите си, въздържайте се от подписване на дългосрочни споразумения.

Скорпион

Проявете предпазливост при работа с финанси. Отнася се както за лични, така и за чужди. Не е подходящо да се занимавате с покупко-продажба на акции, имоти или пък уреждане на кредити. Не разполагате с достатъчно ясна информация за условията.

Стрелец

Ще се наложи да се съобразите с някакви „неписани“ правила или традиции. Реагирайте предпазливо, мислете за личните си позиции. Не се съмнявайте в себе си, но и не демонстрирайте прекалена самонадеяност.

Козирог

Разпределете приоритетите. Ако имате колебания или съмнения, то поемайте отговорност или давайте обещания само в краен случай или при наличие на сигурна подкрепа. Не надценявайте възможностите си.

Водолей

По стечение на обстоятелствата ще докажете правотата си в предишен спор или ще попаднете на важна информация, потвърждаваща тактиката ви. Ще преодолеете собствените си съмнения, а това е съществено условие за успешни действия.

Риби

За да постигнете намеренията си ще се наложи да се откажете от нещо, което ви харесва. Може да е някакво развлечение или среща с човек, на когото държите. Мотив за решението трябва да е финансовия резултат.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари