IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Любовен хороскоп за 21 февруари

21 февруари 2017 06 40

Какво ви очаква на интимния фронт според звездите

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Овен

Вие ще имате един незабравим ден в сексуален план. Ще покорите партньора си със своето обаяние и чар. Ако сте родени през първите десет дни на месеца, само една мисъл, че някой ще ви отведе до олтара, ви причинява тревожност, а и скука. Тази вечер ще бъде изпълнена с отлични възможности да реализирате своя страст и вдъхновение с партньора си.

Телец

Най-чувствителните души няма да могат да избегнат любовта от първи поглед и ще попаднат във водовъртежа на чувства и емоции. Ако сте от последната третина на месеца и ви се струва, че с партньора ви са възникнали неразрешими спорове, не се отчайвайте – това е временно явление, свързано с негативното влияние на звездите. Звездите предвиждат много щастлив период, пълен с интересни събития.

Ако вашият партньор е Овен – вашата положителна енергия ще бъде прехвърлена на партньора, което ще ви помогне да вървите щастливо ръка за ръка. Днес вечерта ви се предлагат алтернативни начини да отговорите на вашите най-съкровени сексуални желания.

Близнаци

Днес ви очаква незабравимо изживяване под юргана. Освободени сте от всякакви табута и ще се отдадете в пълна степен на чувствата си. Ако сте роден в първата декада все пак имайте едно наум и винаги се допитвайте до богинята на разума ако днес сте на първа среща.

Тази вечер звездите са благосклонни за наистина прекрасна и романтична любов.

Рак

При вас сексуалните удоволствия са в изобилие. Благодарение на факта, че познавате себе си и с малко допълнителни усилия вие можете да станете ненадминати майстори в секса. Ако сте родени през първата декада, звездите ви дават шанс да промените изцяло своя живот само с една дума – обичам!

Астралната ситуация при Раците е добра и с времето ще става все по-добра, особено в интимната сфера. Тази вечер ще изненадате приятелите си, особено тези, които предвиждат да излязат на ресторант.

Лъв

Въпреки факта, че Ерос заема основно място в живота на Лъвовете, днес явно не е вашият ден. На интимния фронт ще бъде тихо и спокойно. Ако сте родени във втората декада – прикрийте вашето високомерие и арогантно поведение и се хвърлете смело в нови запознанства. Ако са се появили дълбоки чувства към някоя Дева – това е правилният избор.

Ценете партньора си, защото неговото поведение ще ви прави щастлив. Тази вечер можете да останете и у дома, с книжка в ръка. Поне звездите не дават големи изгледи за успех в територията на любовта.

Дева

Днес се чувствате като истински интроверт и само половинката ви може да ви извади от черупката. Ако сте от третата декада и не можете да убедите партньора в чувствата си – не се отчайвайте. Днес самотата печели.

Очаква ви отличен период, наситен с интересни събития, ако вашият партньор е Стрелец.

Тази вечер няма да разполагате с много свободно време. Звездите съветват – вземете топла вана и си осигурете добър сън.

Везни

Днес ще останете леко недоволни и няма да можете да разкриете вашите възможности докрай. От една страна сте удовлетворени от любовта, но пък при секса не всичко е така, както на вас ви се иска.

Ако сте родени в първата декада на месеца, благодарение на вашето любопитство ще ви се отдаде възможността за нови приятелства на любовния фронт. Сега е благоприятният момент.

Девизът на вечерта обаче трябва да бъде „Отдих“. Предупредете приятелите, че ще останете у дома, пригответе си вана, пуснете си любима музика и релаксирайте с пълна сила.

Скорпион

Ще се увлечете по нов партньор, който всъщност отдавна тормози вашето въображение. Но при всички положения едва ли ще се стигне до леглото още тази вечер. Ако преживявате постоянни разочарования във връзките си – вслушвайте се по-често в партньора си и намерете общи интереси.

Ако асцендентът ви е във Везни – предстои ви интригуваща вечер с представител на зодия Близнаци.

Тази вечер звездите са благосклонни и можете да решите голяма част от вашите проблеми в любовта, но се запитайте дали претенциите ви не са в повече.

Стрелец

Днес Стрелците са под знака на Ерос и не съществуват никакви граници и препятствия. Ще се почувствате на седмото небе от щастие. Ако сте родени в третата декада, сега е най-подходящият момент да се изявите пред партньора си на интимния фронт. Вземете нещата във ваши ръце.

Вечерта се очертава повече от интересна, като трепетите в сърцето ще бъдат в пълен унисон с всичко случващо се.

Козирог

Денят не предвещава нищо особено. Всичко в любовен план си върви тихо и спокойно, за вас ласките в домашна обстановка ще бъдат върха на изживяванията. Ако партньорът ви е Водолей обаче ви очаква незабравима любовна нощ, в която задръжките ще останат на заден план.

За тези, които са пред дилема – тази вечер симпатиите могат да се преродят в нещо голямо. Това е любов? Звездите са зад теб...

Водолей

Днес можете да придобиете нов опит, който ще ви позволи да превземете сърцето на любимия човек. Ако сте родени в първата декада внимавайте с жестовете към партньора, защото невинаги адекватно изразявате чувствата си.

Тази вечер е много вероятно да се срещнете с очарователен човек, който да навлезе бързо във вашия живот. Използвайте всички ваши козове това да се случи.

Риби

Сексуалният ви живот напълно ви удовлетворява, но ако можете да внесете още малко разнообразие ще достигнете кота – перфектен. С партньора си се разбирате само с поглед и всичко върви по мед и масло.

Ако сте необвързан – отидете на дискотека или клуб – може да откриете страстта с представители на зодиите Рак и Близнаци.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари