IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

На колко години сте всъщност според вашата зодия

25 февруари 2017 15 15

Всяка зодия символизира различен етап от човешкия живот

Снимка: Harper’s Bazaar

Снимка: Harper’s Bazaar

Може би знаете, че характеристиките, свързани с вашата зодия, символизират различна част от тялото, ден от седмицата и дори етап от живота ви.

Дори да сте на сходна възраст с ваш приятел, вие може да не се чувствате на един и същ етап в живота си, именно заради различните си зодии.

Ето и на колко години сте духовно, според вашата зодия:

Овен: 0 – 7 години

Хората от този знак буквално са деца в зодиака. Те живеят с такъв ентусиазъм, сякаш правят всичко за първи път. За тях е трудно да разберат физическите ограничения и са големи инати. Те гледат на света с почуда и благоговение и са уникално невинни, наивни и импулсивни. Като ревливо бебе – трудно овладяват гнева си.

Телец: 7 – 14 години

Телците символизират етапа на живот между детството и юношеството. Порасналото дете започва да се контролира и научава разликата между това, което му принадлежи и това, което принадлежи на другите. Голяма част от живота на хората от този знак е свързана с обучение и самоусъвършенстване.

Близнаци: 14 – 21 години

Тази зодия представлява възрастовата група между пубертета и ранните 20. Подобно на този период от живота, Близнаците имат инстинктивна нужда да се интегрират в някаква социална структура и да се освободят от ограниченията. Като пълни с бушуващи хормони юноши, те лесно променят настроението, стила си и дори мнението си.

Рак: 21 – 28 години

Този знак представлява възрастовата група на младите хора. Раците се опитват да си създадат чувство на сигурност в своя дом, кариера и междуличностни отношения. Те имат нужда от лоялни, емоционални приятелства и започват да мислят за създаването на семейство като в същото време им е леко трудно да се откъснат от родителите си и да продължат напред в живота самостоятелно.

Лъв: 28 – 35 години

Тази зодия характеризира групата на зрелите, но все още млади възрастни. Маската на детството е паднала вече и те са се оформили като личности. Те изразяват своята истинска същност, способности и индивидуалност, без да ги е грижа дали ще се харесат. Те работят по свои собствени условия и по свой собствен начин.

Дева: 35 – 42 години

Тази зодия представлява периода на зрелия живот, когато човек вече се е установил, има семейство и професия и върви кротко по пътя си. Девите са грижовни, отговорни, взискателни и умеят да разрешават ежедневните проблеми без много емоции. Те са се научили да се съобразяват с някои ограничения.

Везни: 42 – 49 години

Тази зодия определя етапа на зрелите възрастни в средата на своя живот. Везните напълно са развили своите индивидуални качества и стил, и функционират най-добре в рамките на партньорството. Има Везни обаче, които карат т. нар. късен пубертет и са склонни на флиртове и изневери. Като цяло те са постигнали някаква хармония и гледат да не я нарушават.

Скорпион: 49 – 56 години

Това е възрастта на истинската криза на средната възраст и този слънчев знак отговаря на тези характеристики. Скорпионите са постигнали пълния си потенциал, но започват да се страхуват от старостта и смъртта. Затова те са леко мрачни, много сексуални и умуват върху духовното. Това е етапът в живота, когато човек е отгледал децата си и се е посветил на кариерата.

Стрелец: 56 – 63 години

Стрелците са тези хора, които вече са готови да не се съобразяват със социалните норми, а вече са на такова интелектуално ниво, че търсят универсалната истина за смисъла на живота. Те са независими, уверени и са склонни да посветят енергията си, за да опознаят света, преди да е станало твърде късно. Те обичат да дават ценни житейски уроци на хората около себе си.

Козирог: 63 – 70 години

Тази зодия представлява възрастта, в която човек има нужда от структура, подкрепа, сигурност и добро реноме. Хората от този знак не се поддават на вятърничави идеи и мисли. Те са на този етап от еволюцията, когато ценят трайните неща в живота. Те са разумни и имат логическо мислене. Достигнали са най-високия си потенциал и в материален план.

Водолей: 70 – 77 години

Какво характеризира тази възраст? На тези години човек е отворен към хуманизъм и повишаване на общественото съзнание. Всички хора от зодия Водолей, сякаш достигнали зенита на своя жизнен цикъл, започват да имат отново една детинска, романтична перспектива за нещата, която обаче се основава на опит и мъдрост. Те са прагматични и готови да служат на човечеството.

Риби: 77 – 84 години

Хората от тази зодия са старците в зодиака. Те са най-мъдри и са готови да слеят душата си с Вселената. За тях духовното стои над физическото. Те обичат самотата, дори се зареждат от нея. За тях смъртта е само прераждане на нов живот и не се плашат от нея. По време на тази фаза на еволюцията, човек започва да се подсеща за своите най-големи мечти и за творческата си визия за човечеството.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари