IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 21 февруари

21 февруари 2017 08 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Не е изключено денят да започне с някакъв конфликт или най-малкото да не сте съгласни с определени твърдения. Подхождайте към решаването на проблема рационално. Следвайте собствените си отговорности.

Телец

Изведнъж може да се окажете въвлечени в някакъв доста сложен казус, да се окажете „между чука и наковалнята“. Ще се спасите от неудобното положение благодарение на прословутия си прагматизъм. Не поддържайте тези, в които не сте сигурни.

Близнаци

Не си губете времето. Постарайте се да довършвате всичко, с което сте се захванали и не вършете рутинната работа механично. Съществуват предпоставки за грешки и неприятности.

Рак

Най-добрата тактика за днес е да се съобразявате с всички и с всичко. Обстановката около вас може да е леко напрегната заради действията на някой от участниците. Не реагирайте на капризи и провокации, избягвайте излишните емоции.

Лъв

Не е изключено днес да се натъкнете на трудна дилема – здравето или работата. Занимайте се с назряващия здравословен проблем незабавно. Във връзка с това вероятно ще трябва да отложите някакво пътуване. Скоро ще разберете, че така е било по-добре.

Дева

Някои събития ще се случат по-бързо, отколкото очаквате или дейност, която в момента е в „задънена улица“ ще намери сполучливо решение. Ще си отдъхнете, защото в списъка ви ще има една грижа по-малко.

Везни

Наблюдавайте поведението на близките си у дома. Случва се нещо, което до момента не забелязвате, но е наложително да се намесите. Трябва ви информация, за да възстановите равновесието.

Скорпион

Преценявайте случващото се от различни гледни точки. Всяка ситуация има както отрицателна, така и положителна страна. Вероятно справяйки се със затруднение ще възстановите старо приятелство.

Стрелец

На преден план ще излязат въпроси, свързани с организацията на финансите ви. Не са изключени непредвидени разходи, свързани с деца, родители или други много близки роднини. Може да постигнете известна икономия само от разликата в цените.

Козирог

Не се съмнявайте в себе си. Успехът днес зависи от самочувствието и умението да отстоявате позициите си. Действайте дискретно и аргументирано.

Водолей

Намалете инициативата. Новите идеи може да се натъкнат на неразбиране или неодобрение. Създайте си абсолютно точен алгоритъм на работа преди да се захванете с каквото и да е.

Риби

Странен ден. Ще има различни непредвидени ситуации, но ще ги преодолеете по „линията на най-малкото съпротивление“. Напредъкът, макар и малък, ще ви зареди с оптимизъм за целия ден.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари